【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
新手岩岩入門 有咩注意
用緊PS4手制玩 G29好貴 啲支那牌子又廢
啲DLC買唔買埋好? steam仲特價緊
我買咗TMX pro,兩千蚊內,正過手制好多
我見佢有極力子但係冇波棍? 可以後加?
可以, TH8A

DLC果度你本身多唔多玩ETS2先 雖然你問呢度嘅人個個都會叫你買DLC
係咪一定要裝番TH8A? LOG記支棍都係講緊400幾
Logitech果支係連落隻軚度 唔係直接連電腦
唔一定裝TH8A嘅 但logitech果支一定唔得
現實過境你會唔會唔落窗
新手留名,岩岩玩G29 + 棍波
歡迎入group傾下計
歐洲巴打揮手,想問點樣可以入group
1. Bundle睇你多唔多玩,如果新手的話可以玩住base睇吓啱唔啱玩先,啱嘅先再補
2. Map入面揸800-900km大約等於現實中揸1個鐘倒,不過速度呢啲好因人而異
2. 仲要睇 truck既性能同埋貨既重量
最近裝返黎玩, 發覺LOAD唔到香港D電台
你地係咪無事?
同frd玩左兩個月
頭先買哂所有map DLC
LM
點樣同人一齊玩?岩岩入手左個G29,好想一齊遊車河
加技能個度有得睇邊項技能既經驗值同錢加成多啲,btw我新手挽個陣慳油最後先加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞