【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #30

635 回覆
15 Like 1 Dislike
promods?
必裝 同埋而家tmp support

另外project japan短期內會出update 可以留意下
陣間返屋企裝先
唔該哂
TRAILER 可唔可以ASSIGN 俾其他司機用?
日本mod正喎
可以
只要你張個trailer擺喺一個有請司機(同時你有編車比佢)嘅車房 佢就會拎來用

但冇得指定邊個司機拎邊個trailer
等日本mod
新手玩左幾個鐘, 等BLACK FRIDAY入手G29
想問下點ONLINE玩? 同埋我只係買左隻GAME
仲有D咩係必裝?
上truckersmp官網開帳,將你個steam account連mp個帳
之後裝multiplayer 個launcher
Done

MP嘅話因為唔比用ProMods之外嘅mod 所以會建議買DLC
Project Japan 官方今晚喺Youtube做咗一次直播
大約講下v0.3會有啲咩進度

今次地圖將會加入大量新地點
中部地區:除原有之金沢、高山、富山,加入神岡,平湯,金沢港

四国: 全新地區,可經金沢港坐船至因島/三崎(伊方)

另外其他新景

呢間オート スナック24係癲到連啲遊戲機都整埋出來
去過中部地區就會知當地係路邊勁多玩跑馬仔/賭有關嘅機舖 符合現實

Full stream link:
https://www.youtube.com/watch?v=w6nqJjYzhrw
ONLINE版, 除左見到D ONLINE既人之外, 一架電腦既車都冇係咪正常?
可以成程車都一架車都見唔到
正常 係冇bot
MP可以裝Promods入?
而家仲有無人一齊玩?
有無DISCORD / TG 個D 一齊吹水?
依家最親版可以了
幾時RELEASE
噚日定前日出咗
evergreen 隻櫃係日本mod 本身有?
要加額外mod 佢會跟埋比你
但呢個係optional 唔裝都玩到
嘩屌你正呀喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞