沈陣營第二百零七期 - 沈大師的熊!熊!哈!豬年繼續發酵

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
但yandex始終係唔多開放
個價值唔會限制住咩
我睇佢公司賺緊錢嘅,技術有,冇乜人睇,盧布匯價近呢年叫穩定,如果佢哋打開亞洲國家嘅業務,已經相當可觀,搏嘅嘢就係風險高
麵仔真係好得意
如果呢個月月線收支陽燭,下個月又收支陽燭嘅話,大家仲記唔記得大師兄講過嘅趨勢?
屎忽痕搵咗個從來唔聯絡嘅俄仔問下
佢咁回覆

Yandex is really much more than just a search engine, but yes even as a search engine it’s quite on top. They have a maps app, like google maps, called yandex navigator and people use it waaay more than goodle
係邊到用先 內地人淨係用百度嘅wo
bing有中文版都食咗百毒唔少市場,百毒最閪搞「競價排名」,已經連贏國人都唔屌佢,如果Trump逼贏國開放www,第一個做樣引入俄佬居多,最近贏國引入咗美帝獨立評級機構,名唔記得,google搵吓,意味住要開始妥協
樓王做咩無端端認識到間咁嘅公司
習總 又話不能改的堅決不改 轉頭又賣屎忽.....
一直都識,咁啱整router諗吓試用佢嘅DNS,好似幾快咁,後嚟諗諗吓不如望吓佢公司有冇股票,咁冇留意美帝有,以為要買俄股

我覺得我開美股戶口,搵個位入少少搏吓無妨,又未買過美股,要試吓

其他等生果跌、豐田跌入,預2萬美金或廿萬港幣學吓嘢先

沈門要向國際化邁進㗎啦,等鬼佬知道師父嘅實力,索羅斯都未驚過
M$唔係on9,早就搞咗

https://www.bing.com/?mkt=zh-CN
adblock browser都可以有得用原來
97%獲AA評級咁嘅標準邊個信?
第二時贏國債券要睇係咪標普評級先好諗
yandex個email之前用過
接近明顯慢過gmail
但會快過163
Cfu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞