[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

Martial on Solskjaer staying, “Well obviously things are going really well at the moment and we’re pleased to have him with us, so yes, we’d like him to stay.”

馬仔迷SO
so sir 識法文架咩

馬仔搵佢回應

識都唔奇
歐洲人學多種文唔難

好掂

馬仔搵佢回應

識都唔奇
歐洲人學多種文唔難

普巴有場賽後訪問講過馬仔識講英文 仲要講得幾好 不過佢唔肯主動講

馬仔搵佢回應

識都唔奇
歐洲人學多種文唔難

普巴有場賽後訪問講過馬仔識講英文 仲要講得幾好 不過佢唔肯主動講

佢怕醜, 驚記者會失準
識都唔奇
歐洲人學多種文唔難

佢怕醜, 驚記者會失準

鬼係
佢地有啲係識講 但特登唔講

佢怕醜, 驚記者會失準

鬼係

馬仔岩岩來個陣係唔識講英文架
地標戰對猁換入來 阿敢特登揾c奶做翻譯
佢怕醜, 驚記者會失準

鬼係

馬仔唔排除嘅
但有啲鬼佬 法國德國個啲 唔少識講特登唔講
佢怕醜, 驚記者會失準

鬼係

頭先打漏左
應該係普巴話而家馬仔識講英文
鬼係

頭先打漏左

更加證明馬仔有心留係曼聯踢啦
迪迪仔開頭來 都係唔識英文

頭先打漏左

反而啲人話華隊長唔識英文先出奇
踢左英超起碼10年, 唔多唔少都識啲掛
我反而係驚教練團比人技術性擊倒
頭先打漏左

咁認真 10年都唔識 係出奇喎

始終要輸既, 我諗應該無乜人信可以不敗到季尾
輸完識彈返起就得
熱刺對多仔
狗會都睇好熱刺
鬼係

馬仔唔排除嘅
但有啲鬼佬 法國德國個啲 唔少識講特登唔講

佢地唔鐘意講英文
熱刺對多仔
狗會都睇好熱刺

依排多仔成日臨尾香

輸鈀都冇話乜咁大不了

輸完識彈返起就得

現階段食到應食既最重要, 前三任領隊食乜都可以哽親

psg 主場就點都要博, 好醜都係兩場波, 博唔到大家都明, 博到就士氣大

阿車容易歐霸走得更遠反而仲攰
頭先打漏左

咁佢真係唔識 應該係識聽啲單字同足球術語

輸完識彈返起就得

現階段食到應食既最重要, 前三任領隊食乜都可以哽親

psg 主場就點都要博, 好醜都係兩場波, 博唔到大家都明, 博到就士氣大

阿車容易歐霸走得更遠反而仲攰

呢個真, 主場好好睇睇嬴返場波
作客真係輸返突都叫有個交代

輸完識彈返起就得

輸唔係問題
我係驚sob打大戰既部署 排陣or戰術運用未夠火候

輸完識彈返起就得

輸唔係問題

排陣都無得點轉
9成9都係

馬福
lin
pog hehe
matic
shaw bailly lin young
ddg
輸完識彈返起就得

輸唔係問題

排陣都無得點轉
9成9都係

馬福
lin
pog hehe
matic
shaw bailly lin young
ddg

基本上已經係最強11人

輸完識彈返起就得

輸唔係問題

早D俾so sir喺唔太大壓力下去適應同學習點帶歐聯淘汰圈可能好事
ddg唔續約都幾大獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞