[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
博唔刀
班賤種無得抽輸波
咪搵呢啲野抽囉
早幾年其他隊高分過隊閪波
都唔見人日提夜提咩 後上奪冠
所以佢地真係賤撚過街邊乞兒啲袋底泥
猁狗以前好鐘意話我地4424
今季佢勁多OFFSIDE GOAL, 即刻唔點提呢個TERM
軌起碼唔會累死人搞到英格蘭球隊比人禁歐賽先啦
一隊暴發戶球隊
靠油王瘋狂科水起家
球員為錢去踢
成撚日搞政治鬥走d領隊
英超換領隊換得最密可能就係佢地
油王似唔想玩嚕
繼續落去班小朋友fans好快會搵另一隊捧
油王都算係咁

可能身家縮咗水同無以前咁熱衷搞隊波

但轟其實仲算係好捨得買人

古圖走人即刻入翻個咁貴既來頂

一月買件美國仔又咁貴
夫目前犯
The Champions League is a dream for any footballer,” Sanchez told the Sunday Mirror. “I lived with that dream at Barcelona and saw what it was like. I hope I can win it one day and why not here? We have got through the group stage and PSG is next. It’s a big test but it’s 180 minutes of football - anything can happen. “United is a club with so much history and is capable of beating any rival. If we win at Old Trafford and we don’t concede, then I think we would be favourites for the second leg. “I think we can do that and I see this United team with a lot of chances to score in Paris.

山狗咁睇得起我曼
佢都好struggle啦
而家擺明係佢跟唔上 無得賴隊友
個人唔正面d點得
無大佬lead住係咁
佢如果知阿記唔用c治
應該會回購佢做大佬
以SO SIR 上任後既表現計, 情願俾山狗打正前都唔想見到盧西古

山而家交波都係99地, 但起碼山攝入頂頭球攻門都重有少少貨 (摩狗時期反勝newcastle 同追和Burnley 俾白lin 執雞)
同埋山冇波走位一定勤力過盧西古
既然買左就當佢自己人架啦
至少而家個心態仲好好
football heritage黎架
十二月時仲串柒柒,依家就驚撚到瀨屎咁
上場踢左一陣起碼偷左一球人地誤傳之後射埋 (把握力係西既 )
同埋好似有一下右邊扣過人之後斬入禁區 (到位既)

踢足既盧西古除左舉10次手之外重做左咩
其實山傳波走位仲係到,但係我覺得佢以為自己仲係阿仙奴,要靠哂佢創造機會做playmaker,有時你會見佢拎住波好格硬想比靚波結果就比人偷咗。事實係曼聯playmaker 係普巴,而馬仔,Herrera ,mata ,馬迪其實都有d造波能力,變相唔太需要為咗要佢d killer pass 而忍受佢速度慢冇過人呢d缺點,亦都唔需要強行傳高難度波。反而需要d走位多又速度又有咁上下嘅球員,所以lin 先有咁多上陣機會。
人地而家話要小心我曼後上奪冠呀
係球證既錯呀
今朝睇新聞,見到話管理層reject左DDG既加薪要求。

流定堅?

如果堅既班管理層係咪on9

DDG要求既好似係同山齊士一樣既35萬週薪,DDG救左隊波咁多次都要reject?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞