[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

Ndidi都幾勁
​Ole Gunnar Solskjaer will be named Manchester United's new full-time manager after overseeing a remarkable turnaround since his appointment in December.

​The Sun understands that the decision to appoint Solskjaer has been made at board level, though an official announcement may not be made until the end of the season.

Manchester United co-chairman Avram Glazer travelled from the United States to be in attendance for Saturday's match against Fulham, which United won 3-0 to move into the top four.

He sat with Solskjaer's agent Jim Solbakken during the game, and spoke to Solskjaer in the dressing room afterwards to praise him for his excellent work.

紅字

The Sun
https://youtu.be/DCih_U2vA3I
買到就正
隨意解約就唔洗出剩底合約既糧

咁簽約黎做乜?真係好笑

解約可能會收順啲
可能成份contract打8折
但350000x52=18m
打8折都14m
傻的嗎先解約

點解山神要收少4M同你解約

因為解完約可以逗第二份糧
Ddg都唔想走啦
夾手撚完皇馬就即刻續約

撚條毛
當時迪保斯基出到聲講話DDG如果曼聯無正選位既話, 佢未必會帶DDG 去踢2016 歐國杯
買到就正

當初諗住張轉會費嘅費用投資落佢到,好明顯回哂塘嘅佢依家食唔起哩個價
管理層唔好諗咁多啦,快手解約慳翻哩筆俾DDG好過啦

講緊依家一個龍稍為出名嘅都要七、八千萬,一定係濕鳩木又唔知諗啲咩算死草想慳個少少啦

咁簽約黎做乜?真係好笑

我依家講緊單方面咩,緊係雙方同意先咁講啦
Nasri同Antalyaspor都係咁咋嘛

柒左咪認囉唔好咁小學雞得唔得

https://www.bbc.com/sport/football/45039812

自己 google 下 Nasri 咩事先好攞黎做例子啦

土超出得 8 場又咁耐無比賽,人工唔高得去邊,剩番半年約球會雙/單方面都好當豪俾你個麻煩友送你走

山狗份約 35萬 去到 2022 先完,唔係弱智都唔會接受你雙方解約咁撚天真啦
買到就正

記得有手足講過呢條友遠射好勁

咁簽約黎做乜?真係好笑

https://www.bbc.com/sport/football/45039812

土超出得 8 場又咁耐無比賽,人工唔高得去邊,剩番半年約球會雙/單方面都好當豪俾你個麻煩友送你走

山狗份約 35萬 去到 2022 先完,唔係弱智都唔會接受你雙方解約咁撚天真啦

哩到FF區黎架,FF下都唔得呀

鬼唔知佢好似Ozil咁長坐賴死唔走咩
我係佢都會咁做啦
買到就正

FIFA遠射真係屈機 球球死角

我係佢都會咁做啦

講撚完咁多廢話又雙方面又剩原來一句 FF 區就可以兜到,明哂

FIFA遠射真係屈機 球球死角

佢真人都好勁

我係佢都會咁做啦

講撚完咁多廢話又雙方面又剩原來一句 FF 區就可以兜到,明哂

大家都係係到吹水過日子,唔通係到講兩句個邊就會做野咩,討論區係咁架啦
mu ig 個post
ddg 好撚型
mu ig 個post
ddg 好撚型

有無人post返白Lin DDG 幅gif

我係佢都會咁做啦

大家都係係到吹水過日子,唔通係到講兩句個邊就會做野咩,討論區係咁架啦

咁吹水討論都有分高質同低質唔用腦既

希望木狗今晚就同山狗經理人講你個當事人廢撚到仆街,份約可唔可以當粉筆字咁抹左佢啦
希望快d簽Alaba番黎
好期待何SIR會點分析

高蓮威脅返英:你再次羞辱了我!

【now.com體育】正於美職華盛頓聯隊效力的朗尼再被爆出疑似偷食,有指太太高蓮發火,威脅要帶同兒子回到英國生活。
英國《太陽報》指,高蓮今次是史無前例的生氣,更曾向朗尼(Wayne Rooney)大罵:「你再次羞辱了我!」高蓮這樣憤怒的原因,除了因為這名前曼聯、英格蘭隊長再次因為飲酒上新聞之外,更認為他再被拍得跟其他女性在一起,實在太愚蠢。
消息人士稱:「當高蓮得知此事時,她說要飛回英國,帶同4名兒子離開,留朗尼一人在美國生活。」
朗尼正隨華盛頓聯隊到佛羅里達進行集訓,上周被拍得足足豪飲了10小時;跟隊友話別後,他獨自跟一名認識了數天的32歲金髮女子Vicki Rosiek見面,兩人轉場再飲,更單獨在車上相處。

朗隊又偷食

自古成功既出色男人都係咸濕
無咩問題

咁吹水討論都有分高質同低質唔用腦既

希望木狗今晚就同山狗經理人講你個當事人廢撚到仆街,份約可唔可以當粉筆字咁抹左佢啦

其實我覺得 ff 簽 包皮 尼馬呢d 都接受到,因為雖然ff 但曼比得起錢

但ff 球會同球員解約 仲要個球員唔收足你錢就好搞笑
不如 ff 埋山狗一蚊都唔收同曼解約
好期待何SIR會點分析

曼城突破足球理論

Ndidi都幾勁

Ndidi 同馬體個Thomas我覺得可以試下
平平地的話
好期待何SIR會點分析

曼城突破足球理論

平時呢個時候已經出左片
好期待何SIR會點分析

曼城突破足球理論

平時呢個時候已經出左片

掙扎緊點出片呀

Ndidi都幾勁

Ndidi 同馬體個Thomas我覺得可以試下
平平地的話

Ndidi應該都唔會平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞