[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
原來熱狗都係差鏝猁五分,都咪話冇機
作為中場 乜柒都勁 又冷靜
無認真統計過佢有幾多時間拉邊,但我其得何wayne條友講,對般尼嗰場,lin後備出黎,廿分鐘左右,都嘗試過四次右邊進攻
唔好講到主攻/破密集好有一手啦
sob出場之後馬達正選左4場對下遊球隊,雷丁/找卡數/般尼/富咸,踢成點大家有眼睇,有睇波就知呢四場入面頭三場係sob上任入面踢得最差、最西嗰三場,就算上場踢得好,但係大部分嘅入肉攻勢都唔關馬達事(不過如果你覺得馬達踢成咁就係你收貨嘅表現就另計啦 ),不過如果馬達真係有你講到傳送咁勁,上面我提嗰三場波就唔會踢到咁啦
又唔好將何WAYNE 扯埋黎講=無問題
曼聯無右翼無人拉邊問題已經講左5年, 唔應該因為贏波就無視呢個問題或者因為何WAYNE講過就反對呢個問題

連加特打反擊好但打弱隊反而柒, 好大程度因為佢入中路但唔識傳送又無空位走
而且拉邊唔係叫佢永遠唔入中路, 而係睇時機入中路,
而連加特對於個時機依然係唔成熟

留意返SO SIR教之後成隊球員都穩定地好左
但LIN 有時好好, 有時好柒, 呢樣領隊同佢自己都要知
我只係覺得神奇
馬達同lin都係被安排去右翼(公佈出黎個陣容係咁講),但現實中兩個多數都唔拉右
但出到黎,淨係屌lin佔中唔屌馬達
上面答左
MATA識傳送, LIN唔識
好簡單例子, 上場mata 入中路之後, 會回身比返overlap dalot, 又會分邊比馬仔,
佢係無普巴果d 靚絕長傳咁顯眼, 但用波合理性依然係高

lin 佢有佢強項, 3打3反擊佢咪好過mata, 速度迫搶咪好過mata
但密集果陣佢入中路作用好低
young 走靚位佢睇唔到, 入中路多數橫傳回傳, 甚至傳失

再睇整體表現
mata 出場你會知大概佢平均表現
lin 出場你都唔知佢幾時好幾時差, 一場好掂, 一場無所事事。

曼聯長遠都一定有lin,
講出佢問題唔係想佢走
而係佢自己都要知點樣令自己發揮穩定
要求lin 練傳波要練好耐, 但走空位係佢強項
既然向中路走無位, 點解要以卵擊石
唔好講到馬達主攻/破密集好有一手啦
sob出場之後馬達正選左4場對下遊球隊,雷丁/找卡數/般尼/富咸,踢成點大家有眼睇,有睇波就知呢四場入面頭三場係sob上任入面踢得最差、最西嗰三場,就算上場踢得好,但係大部分嘅入肉攻勢都唔關馬達事(不過如果你覺得馬達踢成咁就係你收貨嘅表現就另計啦 ),不過如果馬達真係有你講到傳送咁勁,上面我提嗰三場波就唔會踢到咁啦
條友最近學人出歷史足球片,去講返好耐世紀前既比賽
夏天出8000萬轟落去啦
Valencia and Darmian were the only #mufc players missing from training today #mulive [men]
433係咪曼 現有人腳最好既陣式?
Ryan Giggs attended United’s Champions League training session on Monday. #mufc [Mail]
華隊要走了
正常啦 依2年退化快到
有冇手足同我一樣覺得psg放啲流料出黎造弱自己 又可以比莊造強我地
唔係有工返緊咩傑長老
唔覺 本身係法甲都養生開
今年係咪第十年有紀念賽 踢埋先走
唔明why有人睇何sir
放個fifa陣出嚟9up廿幾分鐘有咩好睇
當龍心咁睇幾過癮
就係因為佢地穩坐法冠仲咁博先有問題
莊家咁睇得起我地
16強就放流料 俾佢入到8強再放就冇人信啦
調轉咗 一係平手
對曼聯呢d二線料洗撚靠口術咩
熱狗靠得住
4.15
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞