[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
講真諗晉級就諗太多

但兩回合主場點都希望都好好睇睇
本身都冇乜機會
今場唔失作客入球當贏左了
傾今時今日都仲係12萬鎊週薪真係CLS
艾力臣續約開11萬鎊週 連仔都多佢幾萬
kane, ali, son 都係新簽約

唔知係咪續約前比迷約佢地飲
一黎既時候: 如果贏到, 建立返軍心, 轉正希望大好多
贏左第一場: 如果贏到第二場, 轉正希望大好多
贏左第二場: 如果贏到第三場, 轉正希望大好多
贏左幾場: 如果贏到熱刺, 轉正希望大好多
贏完熱刺: 如果繼續不敗, 轉正希望大好多
十場不敗: 如果上到前4, 轉正希望大好多
上左前4: 如果贏到PSG, 轉正希望大好多

OLE 條路都幾難行
全勝到完季啦屌
傑斯返左去曼聯卡靈頓基地

睇黎隊友都好撐蘇B
大家一條心唸戰術

班後生仔終於有救
倒數
無限考牌
據報道,在曼聯與巴黎聖日耳門的歐聯首回合淘汰賽之前,俱樂部名宿傑斯也回到了卡靈頓基地。

據悉,當地時間週一早上,在曼聯全隊進行訓練之前,傑斯開車來到了俱樂部的卡靈頓基地。

當地時間週二晚上,曼聯將在奧脫福迎來與巴黎聖日耳門的歐聯淘汰賽首回合比賽,目前在蘇斯克查麾下他們各項賽事11場不敗。

蘇斯克查正在帶隊備戰,而傑斯也來到了訓練基地,目前他是威爾斯代表隊的主教練。

如果傑斯能夠結合到v92 同老費戰術
咁呢對曼聯
十足十好似籃球果邊,早幾年咖哩仔拎MVP, 但果年人工係1000美金左右
而家曼聯可以有返D 成績
就係因為OLE 教

以前椰子,V92,摩佬既時候
就算隊波出現問題
費sir 或者其他人都唔好意思比意見佢

而家大家睇左後費sir 時期幾年
知道邊度出事, 點樣去返以前個水準
見係自己友, 比返意見
ole 又肯聽喎個衰仔
有咁強大既後援教練團 仲好過任何一個名牌教練教
Lin
1000美金?
兩億點買包皮呀
Psg 1.8億買
仲要佢週薪70萬
70萬
點同呀
Curry 頭幾年又多傷又唔係勁
簽個份約實低啦
係呀 尼馬好似100萬
Ff 買人地啲人既時候 唔該睇埋比唔比得起人地人工
英超人工平均地高
但講top 人工 西甲 意甲 法甲都多英超唔少
至少傑斯係上任v92 既助教
知道曼聯問題起邊 又咁多年起曼聯
既然摩狗呢D 傻佬都係v92教出黎
無理由傑斯就唔得

無論佢最終係集合92班青訓既意見定係用v92果套
佢對曼聯都係好重要
今晚大敗了
講多句 基沙文份新約都100萬週薪+2億release clause
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞