[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6687047/Manchester-United-star-David-Gea-refusing-budge-350-000-week-contract-demands.html

Daily mail

Daily mail其實係ok

拉鋸下都要既, 木仔條生意佬邊會咁易就範
最後都應該續架喇
史長老正式接手奧咸

因為係Salford City 班主
呢單野要英足總批

好快就知史長老會唔會又係加利佬咁,講就兇狠,教就轆撚

定係可以幫評述員聯盟挽回面子
宜家ddg條女無再嘈?
鈀個啲球迷都覺得勝算不大
出面啲盤又開到咁
其實會唔會我哋低估咗自己曼聯實力

每當自信既時候, 就係奶野之時
總之不問價買下盤
出面啲盤又開到咁

現實少少
曼聯唔係差
但整體實力同鈀黎係有少少差距
如果曼聯買到一個勁中堅
都可以話同人旗鼓相當
宜家ddg條女無再嘈?

條女想佢返馬德里, 而家蝗都買左卡吐
去蛆/PSG同留係曼, 對佢條女應該無咩分別
宜家ddg條女無再嘈?

條女想佢返馬德里, 而家蝗都買左卡吐
去蛆/PSG同留係曼, 對佢條女應該無咩分別

好彩無去 比人丟死老鼠
不過呢樣要屌一屌舊年山齊士個deal, 搞亂哂個薪金架構

當初諗住張轉會費嘅費用投資落佢到,好明顯回哂塘嘅佢依家食唔起哩個價
管理層唔好諗咁多啦,快手解約慳翻哩筆俾DDG好過啦

講緊依家一個龍稍為出名嘅都要七、八千萬,一定係濕鳩木又唔知諗啲咩算死草想慳個少少啦

隨意解約就唔洗出剩底合約既糧

咁簽約黎做乜?真係好笑

兒登仔未做過野簽過約 唔好笑人啦
呢單野要英足總批

評述員聯盟全部垃圾黎
加利佬:廢Up王 撐摩
享利:爭冠份子 教到降班

congratulation ash
congratulation Manchester united
sauce?

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6687047/Manchester-United-star-David-Gea-refusing-budge-350-000-week-contract-demands.html

Daily mail

姐係agger 左
史長老正式接手奧咸

呢單野要英足總批

批左了

又多一個加利仔

評述員聯盟全部垃圾黎
加利佬:廢Up王 撐摩
享利:爭冠份子 教到降班

享利接手個陣邊撚到爭冠
呢單野要英足總批

批左了

唔知會唔會好似加利仔 亨利咁
講波就也文也武

依班多嘴狗
如果無爺爺 亨利仲係法甲炸
出面啲盤又開到咁

假曼/真心膠
羊聽晚就收鳩迪馬皮
羊聽晚就收鳩迪馬皮

包皮就收尻我地皮
羊聽晚就收鳩迪馬皮

包皮就收尻我地皮

福仔就收包皮皮
羊聽晚就收鳩迪馬皮

約已續,不了
批左了

唔知會唔會好似加利仔 亨利咁
講波就也文也武

依班多嘴狗
如果無爺爺 亨利仲係法甲炸

所以如果有球隊真係夠膽突破足球理論去請何Wayne做戰術顧問,甚至教練,咁就可以知道佢既理論有幾偉大
有冇手足聽日等到4:00睇我曼
其實鏝真係唔算死敵 只係同市競爭

鏝暴發之前都好和平
唔似猁同拖肥或者阿妓同MMA咁

暴發之後啲球迷又唔似軌咁串

其實講歷史真係好似同利市有仇d
曼聯曼城個會章條運河

所以真係唔明 點解可以有曼迷話
寧願猁贏 咩好憎鄰居
心諗 你到底係未曼迷
幾時簽到包皮
鏝暴發之前都好和平
唔似猁同拖肥或者阿妓同MMA咁

暴發之後啲球迷又唔似軌咁串

曼聯曼城個會章條運河

寧願猁贏 咩好憎鄰居
心諗 你到底係未曼迷

做曼迷
第一 愛曼
第二 反利

呢啲野唔係要教下話
曼聯曼城個會章條運河

寧願猁贏 咩好憎鄰居
心諗 你到底係未曼迷

做曼迷
第一 愛曼
第二 反利

呢啲野唔係要教下話

屌撚醒班PK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞