[排第四🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [505]

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
主要係因為列斯聯落左去英冠
論世仇利狗簡直不共帶天之仇
唔覺得係夏薩特都有責任咩
M朗唔係唔留意,所以走漏對手,係佢有留意,但都走入中間
應該係戰術安排
防守時,佢負責縮入中間,左翼縮後睇人
不過現實係點,都係得煙剷先知
簡東拿同里奧嗰陣係鬼英冠
列斯係最後一屆改名英超前嘅英甲冠軍
之後一年就賣簡東拿過嚟
唔講咁多咩歷史原因定球場因素
總之死痢狗就食撚屎啦
肯定冇淡到 列斯同曼市係兩個城市嘅恩怨 只係近年少對賽先冇人講
同列斯仇口應該係本土英撚多
全世界計點都係猁狗
Pre-season 仲要對一次列斯 不過應該新一代球員就冇咁大敵意 曼同列斯各自home grown嘅就唔知喇
對psg 馬會睇高曼聯少少
曼城都係油王入主之後先開始上頭6,再過多2,3年先贏英超。千禧年至他信果排講真只係同市打呲,並唔係咩死敵...
Agger
講真 由列斯賣簡東拿、里奧、阿倫開始睇 就知其實恩怨味細左好多啦 講乜宿敵 當年人地又未落到次級聯賽
拎幕尼黑空難黎玩真係屌佢老母。

調返轉其他球迷屌利物浦既希素慘劇又點呀

屌佢老母,都仲未計佢班陷家產流氓球迷搞到所有英格蘭球會係歐洲賽比人停賽5年。

利物浦一隊既球迷搞事要累到所有英格蘭球會一齊停賽,屌佢老母

奧脫福班球迷真係
我覺得呢個亦都係馬仔續約嘅其中一個原因,Tony Martial chant次次比賽都好大聲,直播收音收得好清楚
英國班曼迷真係由始至終都好撐馬仔,包括佢俾摩佬玩緊嗰兩年
當然最大係摩佬走咗
諗起Daddy早兩年帶領曼聯 輸比低幾班嘅列斯光榮出局
https://youtu.be/zUzc2yfos-M

睇下2011年兩隊fans入場前係點
曼區多唔多人玩Ut
你地會組紫卡rashford定買橙卡
橙啦, 唔駛諗

會升又可以吹
原來你係曼 見你成日係ut po留言

買橙
摩軌果期算忠心, 有年全盛成個華西咁
世界杯都有少少貨

但on9 先會用馬仔換
Ddg都唔想走啦
夾手撚完皇馬就即刻續約
得我地咁大器唔抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞