係智利生活左8年,你問我答

822 回覆
151 Like 9 Dislike
食物交通 E到都平 唔知水電煤入油咩價錢 但整體黎講 墨西哥都好多窮人
自己係香港有上西文堂幾年 老師西班牙人黎 今次黎美洲真係發現跟鬼佬學 e+真係實戰真係好有幫助,美洲有山有水有瀑布 其實真係唔差,除左食野,上網慢,天氣好灑,治安,所以想去多幾個美洲國家睇下,如果去美洲住真係要好大勇氣,重點係點揾野做同埋香港e+揾緊既人工
會唔會過黎智利行下?
但應該唔會係今年內 智利咩月份去最好?
我諗係3月尾4月頭,果陣開始秋天,天氣開始舒適一點
呢邊情人節點樣?
情況有無hk咁?
Hk情況係點?
我都好想試下,但咩技能都冇
Lm.
有冇髮型師想過黎發展?主打亞洲人髮型
我覺得呢個都好大需求同埋投資成本唔太高
Hola hermano, recuerdo tu poste en el último año o en 2017 . Estoy pensando donde iré después de terminar mi estudio, España o Chile. Estoy en el nivel B2 y quiero trabajar en un ambiente hispanohablante
如果想嚟旅行玩得10日係咪唔太夠
10日都有10日既玩法既,首都一兩日,Valparaiso 又一兩日,如果黎果間冬天又可以上雪山一兩日咁
係香港飛過去?
來回都無左兩三日
美國過去
幾時去?三四月torres del Paine 秋天有紅葉
睇相好似好正 我五月去已經又大風又凍
呢樣又未聽過
推下先

唔想做大灣人。智利都去
巴打最近點
我係你親戚個fd幾年前同你食過飯搬過傢私
係墨西哥旅行遇到d智利妹好正
Puchuncavi 好似真係有個 天體沙灘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞