YG FAMILY 討論區---YG飯第一次召集

518 回覆
26 Like 27 Dislike

Bigbang輪住去當兵,楊菊花肯定捧到ikon上天 大聲喺韓國冇出過solo專輯

之前睇RS 佢地好似話會盡量調行程 令到佢地盡快入伍 五個退伍期相近 令Fans可以盡快睇到完全體嘅BigBang

咁咪姐係5個一齊真空

我寧願一齊入 分開入真係太耐啦 到時kpop界唔知變成點

男團真係唔洗咁驚,但女團唔CB一陣會出事

唔係BLACKPINK,係IKON

水晶應該無可能,本土飯太強硬,YG都驚左佢地

李宰鎮透露過學緊日文,所以YG推佢地去日本都唔係冇可能 雖然我覺得佢地同日本妹會鍾意嘅風格唔多似
同埋講緊女團同攻日又關iKON事?盲反都有個譜啦大佬

IKON 16年不嬲都放咗係日本發展嫁啦 繼續流放唔出奇喎

我知 其實我講緊bp出道album佢搞掂先 我冇expect大家會get左做bp攻日 有所誤會講返聲sorry

唔洗嬲,未來會更多,好彩BIGBANG去當兵

等我睇下大師兄IKON有咩發圍(呀屌...忘記左...唔係一齊當兵...仲有GD係到)

Bigbang輪住去當兵,楊菊花肯定捧到ikon上天 大聲喺韓國冇出過solo專輯

大成係日本SOLO好成功好似係

我知啊,但始終自己地方係韓國

心魔唔容易解決,慢慢o黎

老實講佢係日本撈得咁掂,應該唔多CARE韓國

其實韓國人仲有冇介意佢以前單野..?

其實我諗唔多唔少都有,但屌yg咩,我好記得當年勝利gd大聲有負面新聞奶野yg冇幫過佢地咁濟,當時仲話咩後悔續左約之類,想雪藏,係見後尾再出新歌咁紅yg先捧返佢地,又扮曬同佢地fd咁

不過真係好神奇 韓國人咁記仇 gd大聲勝利幾單負面新聞都打唔沉bigbang 仲可以紅到上神枱

其實我諗唔多唔少都有,但屌yg咩,我好記得當年勝利gd大聲有負面新聞奶野yg冇幫過佢地咁濟,當時仲話咩後悔續左約之類,想雪藏,係見後尾再出新歌咁紅yg先捧返佢地,又扮曬同佢地fd咁

不過真係好神奇 韓國人咁記仇 gd大聲勝利幾單負面新聞都打唔沉bigbang 仲可以紅到上神枱

其實個幾單野係有打沈到....
仲差d解散 太陽之前訪問有講過

等我睇下大師兄IKON有咩發圍(呀屌...忘記左...唔係一齊當兵...仲有GD係到)

講開日本,我記得之前睇到一個綜藝,係話勝利親自去日本同人傾cf俾bigbang⋯⋯ 竟然係要個藝人自己去傾,點解yg可以咁 yg幫bb既宣傳本身已經做得少,連專輯都可以推後成年出 仲要賴gd 少到連唔中意用社交媒體既top hyung都要前年特登開ig做下宣傳

.......咁你真係有所不知,之前佢地仲有幾件大單野,我純粹覺得BIGBANG已經可以做到人地可以見怪不怪

BIGBANG去夜店係型,係正常

IKON去夜店係唔見得光,係DIRTY

講開日本,我記得之前睇到一個綜藝,係話勝利親自去日本同人傾cf俾bigbang⋯⋯ 竟然係要個藝人自己去傾,點解yg可以咁 yg幫bb既宣傳本身已經做得少,連專輯都可以推後成年出 仲要賴gd 少到連唔中意用社交媒體既top hyung都要前年特登開ig做下宣傳

FXXK IT有可能係對楊生既發洩

.......咁你真係有所不知,之前佢地仲有幾件大單野,我純粹覺得BIGBANG已經可以做到人地可以見怪不怪

可唔可以講多d
其實我覺得iKon d 歌幾好聽
vip揮手

最近狂loop水晶男孩隻re album

咁咪姐係5個一齊真空

我寧願一齊入 分開入真係太耐啦 到時kpop界唔知變成點

男團真係唔洗咁驚,但女團唔CB一陣會出事

Bb淨係solo已經殺曬

Bb既特色之一真係唔係好顧印象 又開live飲酒 一直都係隨心所欲既style

咁我都有聽既 我覺得首rhythm ta幾好聽 音樂同人品、發生既事係應該分開黎談論既

可唔可以講多d

講黎做o乜,GOOGLE啦

咁我都有聽既 我覺得首rhythm ta幾好聽 音樂同人品、發生既事係應該分開黎談論既

有翻一定既地位,我唔介意既,但佢地無.

可唔可以講多d

講黎做o乜,GOOGLE啦

我google過啦 除咗果幾單真係揾唔到其他大單野
咁飯得都想知多d嘅...

有翻一定既地位,我唔介意既,但佢地無.

佢地成日持住自己有楊生撐
AKMU 呢度係得我鍾意
Kpop清泉 佢地值得更紅
Zion.T 首歌出咗啦

https://youtu.be/ecxzqqHwe-4

撞rv, 音源強盜成績會點
殷志源曾在多個節目中被捕捉到「坐著睡覺」,而這個習慣是在他成為偶像後所養成的。
殷志源從19歲開始就因偶像工作而每天過著忙碌的生活,坐著睡覺的時間比躺在床上的時
間還多,導致腰痛成疾、後來平躺在床都會疼痛,因此他寧願裹著棉被坐著睡,為了演藝
工作付出相當大的代價。

睇西遊,我仲以為係佢習慣,原來係病...唉....

等我仲成日笑佢坐喺度瞓

好聽

李宰鎮透露過學緊日文,所以YG推佢地去日本都唔係冇可能 雖然我覺得佢地同日本妹會鍾意嘅風格唔多似

我知 其實我講緊bp出道album佢搞掂先 我冇expect大家會get左做bp攻日 有所誤會講返聲sorry

老楊岩岩做左個訪問,話會攻日唔會攻中國,因為大6有禁韓令,同埋讚jyp識推女團,叻過佢

Btw 都唔知佢做乜做訪問,jyp都冇佢咁煩膠,留番俾自己d團做啦,未見過個社長上報重多過自己d團

老楊岩岩做左個訪問,話會攻日唔會攻中國,因為大6有禁韓令,同埋讚jyp識推女團,叻過佢

Btw 都唔知佢做乜做訪問,jyp都冇佢咁煩膠,留番俾自己d團做啦,未見過個社長上報重多過自己d團

唔關事,係佢純粹唔鍾意中國市場

禁唔禁韓,楊生都係想攻日本,咁日本既音樂市場真係做得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞