|Switch/3DS機主討論(110.1)| 1月31號前換領大亂鬥食人花 |

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
異劍2好硬
無平過470以下
垃圾笨大
之前睇番黎, 資料就唔知有無錯
好似開發MP4 team 人之前開發某一隻star wars,不過又係開發中止
我記得老任有持有笨大 幾%股份
好普通姐
MS夠有APPLE股份,apple夠有ms股份
如果櫻井肯返黎做就得
但櫻井身體本身都唔好
講真,日廠入面笨大都算係叫支持
最新機戰,sd高達都照比你哂你
比唔到既一就太早開發,一就機能唔夠
咁仲想點,睇下capcom先
終於肯放棄VITA拎Switch黎代替
'Detective Pikachu' Sequel in the Works With '22 Jump Street' Writer

https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/detective-pikachu-sequel-works-1179211
#3 ON Trending (YouTube US)
Development Update on Metroid Prime 4 for Nintendo Switch
想問下switch有邊隻賽車game好玩? 唔要孖寶果d
呢隻game一出我就買左,到依家都未開始玩,Zelda又係,當時跟機一齊買,仲未開始玩,反而最近買既tov就每日放工玩幾粒鐘
zombie panic in wonderland係咪有體感控制?
不過冷飯game一出就特價
其實可能係PS4 演譯形式下加入3DS 既時渡之迷宮
呢個月靜到呢...
http://www.nintendo.com.hk/topics/article/a_190117_01.html
2019.1.17 Nintendo Switch主機預定於未來數日進行更新

索索好多大作
識唔識野架,出仔唔出女
大亂鬥Zelda呢
巴打tov有冇咩戰鬥心得,我到而家發覺戰鬥時都係鳩打,毫無章法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞