|Switch/3DS機主討論(110.1)| 1月31號前換領大亂鬥食人花 |

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
兒登仔連小小幽默感都無係咁架啦
見到出面熱門一定有一兩個假膠post下面全部認真回覆真係得啖笑
好好笑咩幽默感
幽默(英語:Humour,或 Humor),意為滑稽、詼諧。此詞出於林語堂在《晨報》副刊上所撰文章,自英文「humour」一詞音譯而來,指使人感到好笑、高興、滑稽的行為舉動或語言,與「風趣」含義相近。幽默感則是運用或者理解幽默的能力。

各類型幽默:

網絡幽默:主要以搞笑的網絡語為主的幽默方式,例如:腹黑,坑爹,BQ5,潛水等等。

https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/幽默

獻醜不如 _ _
無人buy既話係邊個問題
睇下正負評先
咁apple係連登一篤屁都不如添
用連登睇世界
新一年祝你唔好繼續做井底之蛙
問題係你宜家講野睇既對象係連登仔啊嘛
Apple係咪淨focus連登仔市場啊
講野成日都咁mean、講下就話係幽默人地睇唔明
咪玩啦哥哥 呢個post不嬲有人專登入黎放負皮架啦 你拎正負評比有乜意思 更加唔好提我之前剩貼icon唔出聲都要比人負評
Ninvenger: civil war
direct左先爆post啦好嗎
咁快就有任豚開年
咁應該E3前都唔講得野
講真部機有冇驚玩真係好主觀
鐘意老任,印度驚咪ok
任天堂: 內部測試無法再現食人花導致壞save情況
https://www.newsweek.com/smash-ultimate-piranha-plant-bug-1317242
今舗撐你
人地問一句就叫人過主,咁樣叫幽默
一定係sony針對你派人負評你啦,
我上網少真係唔知用5p字大家要默認玩膠,
淨係知挽字後面通常都係跟你老母,
新年流流都要搞啲咁既野
你都比人負皮喎
太耐冇開GAME
撚左兩撚隻食人花會否太強
有冇其他唔係 reference 依個網嘅 source
Newsweek is an American weekly magazine founded in 1933.
Doesn't change the fact that there are no alternative sources at the moment and Nintendo has yet to make an official statement.
okay you win

食人花壞save其實我都揾唔到可信證據
都好好奇其實係咪啲人壞SD卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞