|Switch/3DS機主討論(110.1)| 1月31號前換領大亂鬥食人花 |

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
【日経報道】任天堂、小型で安価なNintendo Switchを計画か http://news.livedoor.com/article/detail/15958281/ … 移植性に焦点を合わせ、販売価格を下げるため機能を減らすという。早ければ年内にもリリース予定と報じられている。
7974 (TYO) JP¥30,680 -3,150.00 (-9.31%)

2000萬
『スマブラSP』桜井政博ディレクターがファミ通連載コラムで明かした秘密の戦績データを公開! #スマブラ https://s.famitsu.com/news/201901/31170559.html
機能已經唔係勁仲要出細版
係咪要10fps先安樂
岩田走咗之後已經對老任家越嚟越失望,3廠越走越遠
實體
4個角色+齊四個角色專屬關

DL
得兩個角色,另外兩個角色變DLC,冇DLC果兩個角色專屬關卡
Wii u port
Mario 3d world, Xenoblade X, 幻影#Fe 應該呢3隻是旦一隻
風之律動 HD?
Mario maker
講左xbx應該出唔到,難d
好心整2好過啦,呢d大賣之作
冇呃你哋啊哩
即係digital 畀錢買埋dlc角色都會缺兩關

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/alxw2p/dragon_marked_for_death_warning_make_sure_you/?st=JRLJLRD7&sh=b021ca08

呢度應該講緊同一樣嘢 我諗
唔知7月出唔出到
日本暑假

今年內實有嘅
可能連埋同gen 8出
有無人買wargroove 同fishing star?
reddit 講到幾好
次次都係咁
唔係出強化版係自閹
變相話比人聽連自己都對自己既技術冇信心
3廠仲點會幫你出D活用機能既新GAME
細路仔玩賓周
而家仲可以同步出無雙大蛇三呢D 遊戲,
遲D 為左顧及弱化版SWITCH,
呢D 遊戲可能唔會再出了。
邊度有話性能唔同
條款及細則:
※此活動只適用於香港及台灣地區
Sor, 我瞎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞