|Switch/3DS機主討論(110.1)| 1月31號前換領大亂鬥食人花 |

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

day1
食人花係女
諗住買隻三國志玩點知原來冇中文
明明ps4都有中文 諗住返工都可以打下仗
隻驚令人唔想課金既問題太多

1.唯人垢病既三合一池
三合一都算,龍符同龍族要突爆先有用,但係角色抽中就可以收手
佢個機率要角色龍符龍族抽滿既機低太低
即係要課既人課到中角就收手,真係好有錢先會去課埋符同龍
整體而言,個池令人想抽既慾望太低

2.抽到都無素材升得爆
雖然隻驚鼓勵玩家肝既原意係好,但係金證一定要等活動先有
而且一次活動先兩張,而升爆隻角係要三張證
抽又得3000露咁少又無證,根本每次活動一角升都升唔切,除非被萌倒,如果唔係無需要抽新角

3.派太多十連卷
任天堂係咁垃圾架啦
台灣巴哈有人在試玩會問左int社長
呢隻中文係單獨一版
日版唔會update 中文
咁買文明6算 之前有玩4 都幾好玩
Dragalia Lost - Adventurers Wanted Trailer - Nintendo Switch
https://www.youtube.com/watch?v=4_C4hOHwQOY
巴打識貨
on9 十連卷未撚中過5星
jaga
仲有無人玩DBFZ?
https://www.youtube.com/watch?v=7AbKUNF5tjE
仲有DLC出, season pass2
又係8隻人, 先出吉連同比迪麗,
預告之後出新大波同格比達

比迪麗單拖咪幾好, 點解要搭埋大雄
ice climber第三個兄弟

唔夾埋冇技
6隻人
https://www.youtube.com/watch?v=eMj_GtoRPoE

....................................
我都想買不過未減價
老任做多D PROMOTE 得唔得
呢方面SONY做得好好成日KEEP 住DISCOUNT
呢d同3廠講,你睇下ub隻mario rabbits 減到幾平
街有fate link 未?
尋晚信和有
唔好急
緣分到了自然會有新驚
一陣三點老任出業績
direct就無啦用住業績叫住先啦
幾錢左右師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞