[極多圖遊記]N前年土耳其乜都唔book就出發之旅[多貓]

205 回覆
92 Like 1 Dislike
未睇哂都推一推先
剛剛去完返來
伊斯坦堡,綿堡, 安塔利亞,卡柏多奇亞加埋飛機時間總共12日。 風景建築真係一絕
Lm 樓主可唔可以留個tg 有野想問下你
想問你嘅行程係邊樣編㗎
出發前我搵咗有咩地方一定要去先
Istanbul, Pamukkale, Cappadocia, Safranbolu, Santorini, Myknons
買機票就買Istanbul去Athens返
再plan最方便嘅路線
Istanbul - Safranbolu - Cappadocia - Pamukkale - 希臘
初步個路線係咁,但因為Pamukkale冇得直接去希臘,所以一係去海邊城市搭船,一係去Istanbul搭飛機
最後我決定去海邊搭船

plan到呢度我就直接出發,一路玩一路問人有咩地方好玩,住hostel問屋主點樣book巴士飛去下一個地方
所以最後個行程係
Istanbul - Safranbolu & Amasra - Cappadocia - Antalya - Kas - Fethiye - Pamukkale - Kusadasi - (希臘) Samos - Syros - Mykonos - Santorini - Athens
每一間hostel都係去到先搵,有時會問幾間格下價先
不過而家電話咁方便,基本上一路玩一路咁plan同book野都冇咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞