愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
諗下點解熱刺 點解中游變上游
李城打強隊 都未必輸
利物浦 點解海鮮波變爭冠
我地投放既錢唔少過人地
唔想佢俾人炒,今季佢要執鳩文啲手尾其實都好無奈
再加上炒完換過個又即係又再重建,咁重建法真係晒錢晒時間
俾啲耐性睇多季先算啦
由巴打發泄下啦
佢地個口係咁講啫
I KNOW THAT FEEL
仆街個句
我成日都想諗下有咩計令自己唔鍾意隊波架啦
咪又係死死地得閒個陣走撚左去睇

等於對另一半咁
明明對佢嫌三嫌四
咪就係繼續同佢一齊唔分手
佢話點你就聽晒佢話

不過家陣深夜波就真係不了
同我心態一模一樣
我再極端啲 只有愛華頓嘅波先會想睇
如果你係十年前先捧
咁我更加明白你點解咁絕望
因為個陣正正就係處於蔗渣價錢燒鵝味道最高峰時期
但呢一刻偏偏就是由一個極點走向另一個極點
呢種反差對球迷係一種折磨

我就好D
95年開始捧,雖然97/98最危險個期我都經歷過
但呢幾年球隊運作既失敗
的確有另一種以前從未品嚐過既辛酸
嗰陣愛隊代號 : 實而不華
無球星都第6/7
老老豆豆
我估唔到我居然掛住椰子

曾經我憎到佢入骨
佢去到邊柒到邊呢幾年我都留意住
不過西咸個半季佢整體係合格有餘
但偏偏家陣佢就人間蒸發
其實佢有改善緊
關鍵係呢十幾日可唔可以一野咸魚翻生
再配合隔離街會唔會突然傷多幾個遇滑鐵盧
等緊愛回家
有follow pienaar cahill ig
佢地成日都post 愛隊啲相 睇得出佢好掛住愛記
相反朗隊嗰啲就。。。。
佢晒鳩氣啦
仲話係球迷
開季被人踢走仲俾說話球會聽
明明你當年咪又係一野同球會反面
呢頭話自己藍血轉頭走人
卡希爾 repost 之前stones 嗰張相
cut 走左mcCathy 同高美斯
呢D波龍門應該點都要掂到下啦...
我哋個龍門今季都係差唔多.......
跳到咁高
去踢前鋒仲好
https://youtu.be/jOzilWgiqX8
後段果球 一扭二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞