愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
廢撚到含
唔好出coleman喇唔該
雪下gomes啦
打442算鳩數啦好嗎
yes 比kenny搏下仲好 後生仔有氣有力
而家叫個30歲大傷完 走上走落 真係打撚死人
Lookman+kenny可能好勁
coleman守又唔太得,攻又真係唔得,休一休啦
依家隊波好撚唔夾,明明開季都好地地
屌你依家傳球波都唔撚得,踢閪咩大佬
高文至少唔會害人
高美斯 施格兩個慢到 又傳失
今場既表現真係暫時呢季最差既一場
成場得lookman一個叫做對版
其他人全部好似踢街場既感覺
其實同上場差唔多啫
只係掉返轉
人家把握在先
試下Gylfi header領先
又未必咁既回事

Anyway
來來去去line up都係咁...
不過臨尾轉打442都算係一個嘗試...
呢個時候再唔變下line up就有排煩

Zonal marking繼續鳩
繼上次baines mark高佬
又輪到Gueye mark 中堅
爭d 輸3:0
呢條友仲係固執佢個套又週整
其實被炒係遲早既事...
屌下半場咁都唔出tom仔,雖然都係傳失,但至少識跑下呀
睇咁多場我覺得球隊問題喺中場 同領隊度
第一 中場得三個人用 高美斯同施格兩個疲態盡露 仲衰過巴利
第二 施華唔肯輪換中場 後備席只有湯仔
第三 中場做唔到波 前線有美斯 阿古路都無用
第四 67 唔啱打中鋒 有留意嘅話 次次龍門球一開 67多數頂唔到

解決方法 得一個
中場 加人 或者升啲青訓
前線 bernard 同digne 好夾
lookman 同coleman 仲係無咩默契
bernard 同lookman 交叉走位配合得好好
中鋒真係出蘇馬/文拿好過 至少做到二傳
其實成日都話要搵盧卡古嘅替身,但我覺得無咗巴克利仲大撚獲
以前有佢喺度帶波同走位仲要過到人,成隊波係生好多,而家巴克利個替身就係冰島神,但冰島神係連巴克利嘅一半功能都做唔到,吓吓去到佢個位就斷之後人哋再攻返
67唔係唔識打前鋒,而係根本無人做波俾前鋒,因為不論67、賭神、鴨仔都係同一個處境,成日都要自己跑返去後半場攞波帶上去,搞到中鋒位成日都俾人mark死晒
無人做波,俾個亞古路、c朗你都入球荒啦
鞭屍都係咁話,鳩文用成45m買冰島神真係戇鳩鳩,而家仲要死都要出佢,廢事又話全隊最貴嘅球員無得踢而搞嬲老細
好似其他巴打咁講
驚輸

老老豆豆
我都唔想又換領隊咁撚鳩
但佢再係咁真係時間問題
Bobby 2.0
佢兩個都無顧及球員能力而繼續執迷不悟

可能俾隊勁野Silva教
佢會ok既
情況好似bobby教比利時國家隊
但Silva教咩隊一遇到阻滯就點都收皮
喺愛記做前鋒真係慘
賭神 67 吉祥物 鴨仔 成日俾人話唔夠班
實情係中場做唔到波
但唔輪換係施華嘅錯 無可置疑
希望brands 可以救返隊波

我估好快會轉523 陣式
巴克利好重要
中場無個可穿針引線咁拿全個波舞
冰島人永遠唔會跑,最近連d key pass同in the box decision making 都做唔到
其他中場都無咩好講

用67神打冰島人個位,前邊正正經經擺過前鋒都可以
Agger
死都唔肯出我拜恩斯bb
場場都bench
屋企人唔睇波都就黎背得出拖肥11人
2月2號我會去再睇愛華頓lm
之前已經睇過兩場第一場對水晶宮第二場對卡迪夫城
做咩成日睇愛華頓嘅
你好似係熱狗嚟?
Premier League win percentage as Everton manager:

Sam Allardyce - 38.5%
Marco Silva - 34.78%

Premier League position after first 23 games in charge:

Sam Allardyce - 8th
Marco Silva - 11th

Money spent:

Sam Allardyce - £40m
Marco Silva - £89m
因為識人
希望ching唔好歧視我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞