愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
施華嘅十萬個藉口:
we performed badly
they performed way better than us
the result is devastating
we gave away goals too easily
we don't deserve a win
it is a disappointing result
we tried hard, just unlucky

歡迎大家集合多幾句
過左大學時期 變左灰姑娘
通頂頂盡兩點 如果唔係要兩三日recover
覆番呢位巴打
嗰日你問我坐邊度
其實我係坐喺tunnel附近
第一排
所以可以同球員近距離接觸
巴打識波
不過我較喜歡角球旗
上次捉中左個邊
今週咪睇下囉
睇下Silva點樣同哥帥鬥open
嗰陣你睇邊場
唔講啦
總之鳩波一場
你教書?
擺明防守教練有問題啦
班底唔得就咪用依套
我地條防線太慢,尤其兩個中堅都係偏慢嘅
其實最好就係keane + holgate拍檔,holgate個速度可以cover返,個作用就好似石頭咁但無咁炸彈
但人都唔喺度囉
睇下上面張圖
施華防守垃圾到。。。
之前都話我哋隊波唔啱玩進攻足球嘅啦,係都要想學巴塞咁傳控
以前鋼條防線係令到big 6進攻無門,而家就中下遊都搏贏456嚟反底
希望下個領隊MARCEL BRANDS會全權負責
靠Moshiri眼光就隨時變紐卡素2.0降班
Everton form leading into derby vs Liverpool (Dec 3, 2018) - 5 wins 1 draw 1 loss

Everton form since Pickford error that gave Liverpool a 1-0 win (including derby result)
- 3 wins 2 draws 7 losses
話時話,佢指揮後場呢方面真係好弱
隊長卡嗰時好有士氣
我只可以話高文 帶唔起隊波
仲諗起隊長打吡嗰球
巴狗想問mina ag踢成點
衰過zouna
zouma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞