愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
可能好過禾仔
但愛隊太多高質後生翼
lookman 67 牙石 仲有土超嗰個工作証搞兩年
仲未計 baines robinson 可以打
嚟緊會去睇 未買飛
坐lower bullens stand 定 top balcony 好
去到都唔知有無正選
歸化球員
愛隊其實出過好多紅唔起嘅英格蘭青訓
好似得返半年約
咁都執到4m
The Toffees have agreed a compensation package, understood to be around £4million, to end their long-running dispute with the Hornets and avoid the need for a full independent QC-led inquiry being launched by the Premier League and the threat of a potential points deduction in the process.

browning 舊錢
巴打們我又買咗飛了
3月17號我會去睇愛華頓鬥車路士
計埋今次我今年去咗睇四場
始終覺得愛隊其實如果肯放棄施格臣用個快啲嘅進攻中場其實就可以翻生
其實放賓拿特做攻中就解決問題
但老細俾唔俾你放全隊最貴球員坐板先
施華唔鐘意擺啲人打唔係本身嘅位
依家寧願用鴨都唔想再用67打中鋒
係咩?
佢好鐘意67打前喎,用賭神打前輸咗幾場,佢下場應該又用返67打前
另外,Bernard好似以前都有打攻中位
我見佢 digne baines 兩個只能活一個
有場啲中場傷曬直情改打523 ...
btw 麥卡菲仲係一分鐘都無出過
唔知點解嗰位巴打成日想baines打中場又防中
仆街鳩玩fifa都唔會咁排陣啦
打左翼唔得咩😂
淨係覺得 baines 唔出好浪費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞