愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Everton recall Callum Connolly before sending back out on loan to Bolton until the end of the season.

同joe Williams 做隊友
Crystal Palace agree deal to sign Michy Batshuayi on loan from Chelsea.

Sky Sports News understands PSG‘s latest bid of £26.2m for Idrissa Gueye has indeed been rejected by Everton.

The midfielder is said to be very upset, having told the club he wanted to leave, and wanted a dream move to PSG.

gg 基爾準備罷踢
最大原因都係唔啱價啫。。。
屌 又係巴克利咁款 正反骨仔
去巴黎會捧盃喎
正常打工仔都會想跳槽
未驚過啦
張約仲有兩年,你話下年完約就話姐
到時佢都三張幾啦
巴黎真係撚狗咩,玩財技買日本仔就得
買個踢到簡迪咁就當比乞衣,on99
Crystal Palace agree deal to sign Michy Batshuayi on loan from Chelsea.

Sky Sports News understands PSG‘s latest bid of £26.2m for Idrissa Gueye has indeed been rejected by Everton.

The midfielder is said to be very upset, having told the club he wanted to leave, and wanted a dream move to PSG.

gg 基爾準備罷踢
最大原因都係唔啱價啫。。。
未驚過啦
張約仲有三年,你話下年完約就話姐
到時佢都三張幾啦
巴黎真係撚狗咩,玩財技買日本仔就得
買個踢到簡迪咁就當比乞衣,on99
咁又唔好拎佢同個低能仔比
人望高處嘛
居然踢踢下隊波又咁鳩情況下俾歐聯球隊睇中
係人都心動
Gueye 撐起我地成條中後線

我一直都好鍾意佢

佢要走 打豪門
我一啲都唔意外

但好好睇睇打埋今季 賣高小小價

大家好來好去 等我繼續支持你 睇你得到更好成就

咁樣唔好咩 做乜要搞到咁僵
我都知人望高處 所以都想佢踢埋呢季 季中走又走唔到 離心一定有 你叫施華比你正選又對其他球員唔公平 唔比佢出又唔係
聽日我會去睇愛華頓
有冇巴打想問問題
點買飛,我年尾都打算去
愛記官方網站
睇唔睇埋曼城呀?
夜波捉球員影相易d喎

anyway
希望巴打今日睇得開心
暑假睇定d形勢先去啦
我都想睇埋
不過唔得閒

Btw 原本我下個月可以睇埋愛華頓vs利物浦
不過因為我嗰陣有急事要離開英國所以睇唔到
唔mind啦
聽你咁講日後機會多的是

巴打今晚坐邊?
暫時唔同你講住
留返啲神秘感

完咗場再話畀你知
睇黎坐好前
等你賽後分享
mccarthy後備
仲有c9
基爾
好彩Baines出得翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞