愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
要等幾耐先影到
等咗成粒鐘
希望季尾去到睇
Cardiff 都有睇?
我淨係睇賽果 , 包括愛記
消化 淨係鍾意個人能力強
陰謀論啲咁諗
可能隊長出聲話過隊波唔啱zonal marking 所以被雪
你睇下高文幾懦弱
好有心機
我睇精華咋

都係嗰句 莫耶斯時代無咁多球員領隊不和
每個人都有機會 仲好記得巴克利英超開季第一場做正選 用人睇能力
見到希拔下滑都肯換第個
Bernard 我覺得佢係最nice果個
果段時間同FD去所以想去埋阿狗睇場波
但係仲望緊點買飛
記唔記得輸俾1-4修頓個場
佢俾Joe Royle咬耳仔密密斟
Stubhub 啦
坐係狂熱份子個堆人之間
俾貴d都值
有乜問題?
佢黎左之後隊波士氣同爭勝心好左係事實喎,大家仲記唔記得前兩任領隊帶到隊波士氣爭勝心都跌到落谷底呀
就算琴日場波,士氣都唔差啦
大家唔好淨係一味屌同反啦
就好似呢兩場無左gana用湯仔明明打得唔差都要屌真係好無謂
唔該哂巴打
講真,前中有能力,但後面成日輸鳩波,輸set piece, 係人都冇士氣啦
要走得遠就一定要搞好防守死球啦
其實冬季或者之後應該借番Ross番來
斯古神做唔到反擊,中間又唔郁成日塞車
用番Ross過下一做d串連,雖然佢決定好差,但至少有chance created
人哋喺車仔keep住有得踢,上場仲要係正選有表現,車仔點會借俾你
本身dowell完全可以做到Barkley嘅嘢,但無計身價唔夠高名唔夠大
所以我唔明點解d英國迷成日都強調搵渣古replacement
家陣球員入球分佈多d而唔係重心擺係一個仲好啦

呢隊波攪好防守,對強隊打防反就點都有頭8
係領隊執迷不悟喳嘛
琴日對面隻右閘勁到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞