愛華頓球迷集中討論區(15)勝利十一人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
冰島同賭神呢兩個唔應該再攬
冰島喺前場等於打少個,慢到好似麥花臣班廢老咁,波又交唔到、帶又帶唔郁
賭神到而家都未適應英超節奏,成日好似跟唔上咁,又唔夠硬淨,出鴨都起碼有高波又夠快
放朗尼真係最戇鳩,佢打攻中好撚肯定好過冰島,快都快過佢
唔落冰島 放多個搶波
搶完放 直線 兩邊跑 打反擊
都好過依家 贏控球輸波
傳比爾沙
比爾沙好
好似打fm 咁
數據分析我覺得work ,
例如對愛隊專練死球就一定入到一兩粒
個問題係當年你又唔揀
家陣見人教列斯有機升班先黎話要
六十三歲啦屌
你個project 一時想搵後生一時又搵懶有經驗
一d追求進攻一d主守
咁一定玩撚死班球員
如果佢係top list
準備做紐撚2.0啦
俾我揀一定係椰子
不過新班主似乎唔鐘意 話曬同ben 叔咁熟
不過椰子年代先贏到猁 同埋big 6 會黑馬贏
椰子我唔介意等兩年 依家仲要有錢俾佢洗
見到紐撚
講真肥賓真係最好人選,見住佢比紐肥佬撚狗咁撚都交到貨,肯科水應該年年有歐洲賽打+盃仔落袋
不過佢對利記有情意結,未必肯過嚟
講真 有啲驚會降班
幾耐未贏過
我一早驚緊
不過週末場波又唔係真係咁差
Marco係踢法上已經變緊
呢場班友唔撚爭氣多過佢
如果聖誕個檔期佢好似依家轉一轉個陣型輪換下
都唔會攪到咁既地步啦....
呢刻我地知道tom, baines, kenny係silva套戰術度都有得用下
其實我都覺上半場唔差,攻勢一定多過watford
davies kenny真心帶起成隊波,由其是kenny
但我覺得真係差一個扭波型中場 / 扭波型翼
咁多位巴打新年快樂
無睇兩場,隊波打成點呀
反緊底但無實質野做到
只係Marco攪到局面太垃圾影響大部份球迷觀感
病唔睇係岩
去旅行更加岩
開開心心何必要睇鳩波難受

上年作客修頓輸1-4
我係日本
就係好早返酒店睇
最慘個日係d細城市
入夜無野攪
依家班波已經唔值得趕返去睇
咁同勝利球迷有咩分別 中遊波都有得勝利球迷
差嘅呢一兩季一定唔係最差,早期有幾年甚至要衝40分護級啦
打得好先睇,打得唔好就熄機,咁點解要鍾意呢隊中遊隊,追big 6仲好睇啦,又成日贏波又打得好睇
打得好就讚,打得差就屌咁先係鍾意隊波嘅表現,如果成日覺得輸就唔睇嘅,咁就唔好辛苦自己睇中遊波啦
撐左十年有多
得閒都會睇 只係無左咁大欲望
我都會繼續做愛迷
只因為睇完幾場都係咁輸罰球同臨尾香
就會跟住成日都無精神

同埋喺我心目中愛記唔係中游波 係有潛力上big 6 嘅隊 如果記得前幾年有啲人會講big 7 因為愛隊對前六係屈機 屈車又屈鏝
咁睇啦
近年英超各隊都係有好大改變,已經唔係幾十年前中、下遊球隊只玩高Q大棍嘅年代,球會投資都係好高,競爭係好激烈
仲有,第七位開始嘅分大家都好接近就知爭上去做6哥係好撚難,愛隊有時唔係打得差,而係我哋信心真係唔穩,少咁個leader鎮住
而我哋仲係磨合階段,要真正有成績都睇埋第二季先啦,冰島呢啲有人肯25-30m買嘅就放啦,再執過隊form啦
施華會炒嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞