【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放那一張專輯

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
啱啱睇完sleepmakeswaves
少人到

上次mono好多人
sleepmakeswaves咁正都冇乜人睇

人生其中一樣最sad既野,就係曾經送souvlaki俾你,同你cover oasis,鍾意Arctic monkeys既人,依加同左個鍾意Justin bieber既人一齊

justin bieber幾撚正 個mv係送驚喜party俾女朋友仔
少女心
https://www.youtube.com/watch?v=DK_0jXPuIr0

其實都好耐之前 係自己手痕走去stalk人

算啦 喺呢度求其揀位巴打啦

有男朋友啦
揀個女朋友得唔得

其實除左sad外 應該話係唏噓

What do you mean 梗係聽呢首
https://youtu.be/ghWOn8eq1hw

少人到

上次mono好多人

唔知係咪老 佢地果隻"恆"我已經麻麻地
音樂品味夾 但個人唔夾咪又係唔work
真係咁簡單 求其落轉HA就溝到女啦

笑咗 對唔住

音樂品味咁唔夾點一齊
利申 Arctic Monkeys 腦殘飯

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

對方可以聽大路野 Maroon 5 Coldplay even panic at the disco 都得
但唔可以聽on9嘅好似 5 seconds of summer 咁
利申A0

有個ex佢同我講 屌你喇我淨係聽pop song 架咋
我覺得你聽果啲只可以叫音樂唔係歌 我聽果啲先叫歌

沉默是金

ex有一次嗌交嘅時候講咗句,
屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎
每次諗起呢句話都覺得分手係冇錯㗎!!

但大家拍拖會唔會真係睇音樂喜好

唔睇
但我同女朋友係睇Sleep Party People嗰陣時識嘅
音樂品味夾 但個人唔夾咪又係唔work
真係咁簡單 求其落轉HA就溝到女啦

你個名

笑咗 對唔住

音樂品味咁唔夾點一齊

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

對方可以聽大路野 Maroon 5 Coldplay even panic at the disco 都得
但唔可以聽on9嘅好似 5 seconds of summer 咁
利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇
但我同女朋友係睇Sleep Party People嗰陣時識嘅

難道係fragile個場?我都在場啵

笑咗 對唔住

音樂品味咁唔夾點一齊

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇

難道係fragile個場?我都在場啵

係呀
少人到

上次mono好多人

我都睇左,係mosh d人後面

笑咗 對唔住

音樂品味咁唔夾點一齊

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

會 如果聽D野差唔多咪多D野傾
少人到

上次mono好多人

屌好撚想睇啊
點解我唔得閒

人生其中一樣最sad既野,就係曾經送souvlaki俾你,同你cover oasis,鍾意Arctic monkeys既人,依加同左個鍾意Justin bieber既人一齊

justin bieber幾撚正 個mv係送驚喜party俾女朋友仔
少女心
https://www.youtube.com/watch?v=DK_0jXPuIr0

其實都好耐之前 係自己手痕走去stalk人

算啦 喺呢度求其揀位巴打啦

有男朋友啦
揀個女朋友得唔得

其實除左sad外 應該話係唏噓

What do you mean 梗係聽呢首
https://youtu.be/ghWOn8eq1hw

屌 好撚正

屌又幾撚好聽

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇

笑咗 對唔住

音樂品味咁唔夾點一齊

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇

睇show可以點識女仔 其實 真心想問
成日睇show都睇中d囡囡 好想識

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇

我電話唔見左 可唔可以借你電話打俾自己

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

會,但唔係聽d(我覺得)太on9嘅野就ok
因為呢個係我重點興趣之一

睇吓大唔大波實際啲

大波聽kpop mkpop
微波聽indie
點揀
我揀後者

我ex 有波仲要聽indie 好多我而家聽緊嘅都係佢當年介紹

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

唔睇

我電話唔見左 可唔可以借你電話打俾自己

新知識get
第一次見個post推得咁快
post首莉莉周賀下佢

https://www.youtube.com/watch?v=Hpctjeuck88
第一次見個post推得咁快
post首莉莉周賀下佢

https://www.youtube.com/watch?v=Hpctjeuck88

講女咪推得快囉

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

會,但唔係聽d(我覺得)太on9嘅野就ok
因為呢個係我重點興趣之一

睇吓大唔大波實際啲

大波聽kpop mkpop
微波聽indie
點揀
我揀後者

我ex 有波仲要聽indie 好多我而家聽緊嘅都係佢當年介紹

大波做sp
聽indie做gf

利申A0青頭
少人到

上次mono好多人

喂我都係喎

音樂品味咁唔夾點一齊

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

一!定!會!
以前拍拖會覺到同距一齊睇band show , 然後大家個世界真係連結埋一齊,然後就會一齊買黑膠返到屋企一齊狂聽。其實好撚浪漫

音樂品味夾應該好開心
但係好少搵到夾嘅⋯⋯
唉,所以咪咁毒囉

利申A0

沉默是金

屌你唔好聽咁多搖滾啦,
聽得多脾氣咪咁差囉!
佢認真㗎

一!定!會!
以前拍拖會覺到同距一齊睇band show , 然後大家個世界真係連結埋一齊,然後就會一齊買黑膠返到屋企一齊狂聽。其實好撚浪漫

理想生活
少人到

上次mono好多人

喂我都係喎

Between 我覺得sleepmakeswaves 今次 live有啲鳩 由其個結他手 ........
少人到

上次mono好多人

喂我都係喎

Really 我係中間同囡囡睇,係咁飲啤酒,免費任飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞