【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放那一張專輯

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
睇咗La La Land,唔知有無聽錯定咩嘢,入面好似有玩Fosca,攪到忍唔住要懷念吓自己嘅good old days
係White noise 驚見有Cigarettes After Sex 最舊個隻碟買
睇咗La La Land,唔知有無聽錯定咩嘢,入面好似有玩Fosca,攪到忍唔住要懷念吓自己嘅good old days

無存在過good old days

我指當年覺得no music no life嘅聽歌歲月咋

話說細佬今日生日都喺一條毒撚去睇La La Land

我指當年覺得no music no life嘅聽歌歲月咋

話說細佬今日生日都喺一條毒撚去睇La La Land

無睇到 唔得閒

我都係遲下睇睇grandma lofi算了

雜不甩

雜不甩

好似睇唔到名
打返先
JOY DIVISION - AN IDEAL FOR LIVING
LIFELOVER - PULVER
THE FLORIST - BLOOD MUSIC
PERE UBU - THE MODERN DANCE

PO 少左依隻

雜不甩

florist 比起上一張點?
係泰國買左呢隻
新手劉名~

你玩撚晒啦

No frd do Block7佢

呢張敬你嘅

好威咩 我隻Microcastle同Monomania夠有簽名

我atlas sound 同lotus plaza 都有

btw 你喺邊度簽?

香港囉

full band

13年九展我都有去睇

我都有睇呀

你玩撚晒啦

No frd do Block7佢

呢張敬你嘅

好威咩 我隻Microcastle同Monomania夠有簽名

btw 你喺邊度簽?

香港囉

full band

13年九展我都有去睇

我都有睇呀

係咪sebadoh同場個場,原來差唔多4年

btw 你喺邊度簽?

香港囉

full band

13年九展我都有去睇

我都有睇呀

係咪sebadoh同場個場,原來差唔多4年

乜係香港有多過一場deerhunter咩
而家e個post係咪仲係以前果班人
Ride有新歌
有冇人有睇T2? 覺得soundtrack點?我覺得多左d hip hop有少少九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞