【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放那一張專輯

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

二手谷買左呢隻

又聽返stone roses
夜媽媽係張床到un腳好爽
又聽返stone roses
夜媽媽係張床到un腳好爽

無期望下係Hamburg買到cd

To calm myself down

無期望下係Hamburg買到cd

買到LP先講
https://www.facebook.com/events/170002100179181??ti=ia

Pish
好似好多人都去

莉莉周
https://www.facebook.com/events/170002100179181??ti=ia

Pish
好似好多人都去

莉莉周

Btw我去

Pish
好似好多人都去

莉莉周

Btw我去

考慮下去唔去

Depeche Mode有新碟
不過都係呢隻好聽d
The Love Thieves
臨尾段solo...so drunk

Depeche Mode有新碟
不過都係呢隻好聽d
The Love Thieves
臨尾段solo...so drunk

DM呢隻成日被人插
但我反而覺得呢隻感情係咁多DM碟入面最細緻

人生其中一樣最sad既野,就係曾經送souvlaki俾你,同你cover oasis,鍾意Arctic monkeys既人,依加同左個鍾意Justin bieber既人一齊

人生其中一樣最sad既野,就係曾經送souvlaki俾你,同你cover oasis,鍾意Arctic monkeys既人,依加同左個鍾意Justin bieber既人一齊

笑咗 對唔住

笑咗 對唔住

笑咗 對唔住

笑咗 對唔住

造化弄人 睇開啲啦

有冇人睇DJ Shadow?

justin bieber幾撚正 個mv係送驚喜party俾女朋友仔
少女心
https://www.youtube.com/watch?v=DK_0jXPuIr0

笑咗 對唔住

造化弄人 睇開啲啦

有冇人睇DJ Shadow?

有性趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞