【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放那一張專輯

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

我淨係Like最早嗰隻同Reflektor

我淨係Like最早嗰隻同Reflektor

x2

嗰日睇戲嘅時候見到bjork個樣一閃而過
激動咗一下
仲以為佢tour要嚟香港
有冇人去睇the kills?

Pond - Man It Feels Like Space Again

一聽熟口熟面, 原來tame impala班友有份, btw都好聽

https://www.youtube.com/watch?v=zILKFOnZi4U
有冇人去睇the kills?

應該會去
點解人地冰島出到D世界級band...香港就
今日聽邊隻碟好

香港玩呢啲應該要係出面打十份工

Quantum Leap by Dumbo Gets Mad
a psychedelic duo from Italy

或者屋企有千萬身家

見到上面個post拎返出黎聽下

thinks he has depression but doesn't

fb share左

或者屋企有千萬身家

關咩事吖 本身香港呢個地方就唔係啲洋人聽眾會care嘅地方

幾世界級都無人識啦

或者屋企有千萬身家

幾世界級都無人識啦

sad but true

fb share左

我應該知你係邊個 但唔是friend

或者屋企有千萬身家

幾世界級都無人識啦

只能自己係band房玩
又或者得自由野果啲地方有機會show下

Pond - Man It Feels Like Space Again

一聽熟口熟面, 原來tame impala班友有份, btw都好聽

https://www.youtube.com/watch?v=zILKFOnZi4U

好聽,呢幾條友都幾得意

fb share左

Add我囉 大把人知我邊個啦

fb share左

廢事喇我絲黎
咁啱係個friend Facebook 見到個用deerhunter 做profile pic嘅係人

fb share左

我唔知
唔識人聽indie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞