屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
我又係年三十先黎嗌交
我又係年三十先黎嗌交

佢同朋友去飲酒
返到屋企褲袋多咗包condom
我即刻掉撚咗
佢話個fd買佢就買
咁撚多人跳樓唔見你跳
當我雞呀
我又係年三十先黎嗌交

佢同朋友去飲酒
我即刻掉撚咗
佢話個fd買佢就買
咁撚多人跳樓唔見你跳
當我雞呀

屌.. 仲要完全唔知自己有錯
仲好撚開心咁講今次成功
如果你唔知錯唔該你放過條仔

樓主呢啲人真係害人哋一世
基本上喺度開 post 其實只係想人氹聽好說話
同呢啲人講中肯少少嘅道理都係嘥氣

唔好以為拍拖得嗰幾年時間就好似冇乜影響先得㗎
我有啲 friend 就係呢啲閪女人攪到正常社交都冇
有個直頭情緒崩潰死咗

呢啲人基本上冇啲同理心或者係理性少少嘅思維
唔講感情關係,做嘢遇着呢啲人直頭係捉蟲入屎忽
決策講唔到合理理由,同人交際淨係基本嘢都可以一獲泡不停放地雷

講返正題,樓主你因住遲多一兩個月飛咗你
佢會咁箍你純粹係吼你方便佢
仲好撚開心咁講今次成功

有個直頭情緒崩潰死咗

決策講唔到合理理由,同人交際淨係基本嘢都可以一獲泡不停放地雷

我睇死佢都係主動開口同條仔講分手
之後自己走出門口
想條仔挽留佢
小心條仔tum你係為左報復你
我都係 仆街
好撚想死 我真係好愛佢
又係自己出門口,又要ff人地會搵你,你無野啊
btw理得你地點相處啊

咁你走啦 又要屌又要理 柒頭

咁你走啦 又要走又要人搵你,柒頭
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

只要佢出黎氹番我 即刻啖氣落左 我就無野 只係差依一步

你做得出呢一步 憑咩覺得人地一定要留你
你太有信心啦
自己攞黎,怪邊個
最撚憎人鬥氣要人呵番
係自己都嬲既時候邊有可能命有心機tum番你

利申:今日同女朋友鬧交

同埋就係鬧交鬧鬧下話人態度差
真係屌你老母我笑住口同你鬧交重撚恐怖啦下話
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

只要佢出黎氹番我 即刻啖氣落左 我就無野 只係差依一步

你做得出呢一步 憑咩覺得人地一定要留你
你太有信心啦

男人角度: 你行得出呢個門口,就唔好諗住再返嚟
抵死啦 想大鳩人
睇你d語氣都似係果d覺得自己岩撚晒咩問題都係你男友啦 抵撚你死啦港女

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈

我真係覺得你假膠
仲要人哋打俾你?

你係咪無拍過拖

拍過
未見過咁嘅女人啫
好彩咋
謝謝大家屌鳩我 同某部份關心我
我條仔無啦啦黎左我到
痴撚線 我老母都嚇左嚇 咁夜邊撚個禁門鐘
佢竟然一開波就同我老母道歉先
話搞到我唔開心點點點 又話佢真心愛我 依招真係狠
搞到娘親都幫佢氹我
佢已經答應我唔會再咁專制
終於明我一直就佢包容佢 佢都要顧及我感受
咁先經營到落去 咁先係相愛

證明左我今次既抗爭係成功左
但希望佢做得到 一開始我太就佢 後尾無左佢會好難忍
Bb 如果你見到依個post
我愛你

假膠confirmed
曬我時間
佢啦 最多我幫你喇
我又係年三十先黎嗌交

佢同朋友去飲酒
我即刻掉撚咗
佢話個fd買佢就買
咁撚多人跳樓唔見你跳
當我雞呀

唔明?
佢盒condom唔係同你用定準備同你用?
仲好撚開心咁講今次成功

有個直頭情緒崩潰死咗

完全同意
特別做野嗰段
自己攞黎,怪邊個
最撚憎人鬥氣要人呵番
係自己都嬲既時候邊有可能命有心機tum番你

利申:今日同女朋友鬧交

同埋就係鬧交鬧鬧下話人態度差
真係屌你老母我笑住口同你鬧交重撚恐怖啦下話

一唔夠人講
冇point就發動奧義「咁你態度洗唔洗咁呀!」
唉 無得講㗎依啲野

我都明你情況 我都同佢有嘈
一齊咁耐佢除左覺得自己錯之外
基本係唔會哄返我
佢覺得大家嘈緊
佢都哄唔落 亦都唔知你想佢點
我明白只要佢哄一哄 下左火就可以慢慢傾
但係佢覺得佢哄左你 佢唔會下左火

好多時我地諗自己嬲
但係會忘記左人地其實聽你燥緊會都會嬲
你無可能要求佢識哄你
我以前試過教佢
「其實我嬲個事 都想有人哄下嘅」
不過男人好多都係咁 同樣好多女人都係咁
佢都唔明點解要哄
同樣你都唔明點解佢唔哄返你
所以演變左勁多屌男方屌女方嘅語錄
因為基本男同女就係性格完全唔同嘅兩種生物

樓主 你同你男朋友要學習
唔係希望大家改變
係要了解大家係咩性格嘅人
要學習接受佢缺點
大家好易將「接受缺點」依件事變成超級灰J嘅事

其實男又好 女又好
首先 唔好放大個缺點100倍先
平靜啲諗 好似食野習慣
就好似你男朋友唔食牛嘅
然後你想佢陪你食牛 佢唔食
然後你就放大佢唔食係因為唔愛你啦......
但係你諗下你唔牛然後迫你下下食牛
你會開心咩
同樣 佢份人就係唔鐘意哄
你叫佢下下哄 根本係叫佢去死咁
大家都唔會開心
但係當你知道佢依個人天生食唔牛
你同佢出街 你自然都會唔食

依件事 無人需要改 大家係要了解
當然大家改到係好
但係實際上一種性格或者佢前二十年人生係咁過嘅
點要求對方同你依一兩年就改到
你最後真係接受唔到就分手 就係咁簡單

溫馨提示:真係唔好咩都放大1000倍去睇
之後分手之後唔捨得 無咩意思

祝你明白我講咩
新年快樂

(其實你依類分手 兩下都一齊返 唔洗喊)
我又係年三十先黎嗌交

佢同朋友去飲酒
我即刻掉撚咗
佢話個fd買佢就買
咁撚多人跳樓唔見你跳
當我雞呀

唔明?

應該係準備同我用
我一早同佢講過我唔想
想結婚先 留返個處俾老公
佢之前有話過 如果我滿足唔到佢佢會叫雞
但佢有咩需要我都已經盡量滿足佢 打飛機etc
依加偷偷地走去買condom即係算點
辣殺
負皮上一頁
on撚9 唔好ff有個男朋友會係你爆計既時候tum你啦 試下唔撚好發脾氣 平心靜氣得唔撚得呀 屌

屌 咪臭係

佢同朋友去飲酒
我即刻掉撚咗
佢話個fd買佢就買
咁撚多人跳樓唔見你跳
當我雞呀

唔明?

應該係準備同我用
我一早同佢講過我唔想
想結婚先 留返個處俾老公
佢之前有話過 如果我滿足唔到佢佢會叫雞
但佢有咩需要我都已經盡量滿足佢 打飛機etc
依加偷偷地走去買condom即係算點

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞