屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
我真係好懷疑係咪咁多呢啲事

其實女人係好多依啲野
花生

其實女人係好多依啲野

唔係咁嘅意思
係指隔離post又話維園撞到女朋友拖著男仔
尋日又有人帽已綠
算啦佢早就有第二個做後備
根本有無你係身邊都已經唔重要
氹唔氹返你都罷就
你遲d就會明
最撚憎女人鬥氣

話得自己係鬥氣,本身都唔會有道理。
門口又係自己出,又要喊,喊完又要上黎叫春
戇尻

唉 鬥氣係我唔岩 但我都係想佢氹我姐。。。
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我
最撚憎女人鬥氣

戇尻

而家願望唔成真有咩感受?
我都明

好撚辛苦
咁搞法
同樓主同病相憐
又係自己出門口,又要ff人地會搵你,你無野啊
btw理得你地點相處啊
最撚慘聽日仲要笑住拜年
恭喜發財
on撚9 唔好ff有個男朋友會係你爆計既時候tum你啦 試下唔撚好發脾氣 平心靜氣得唔撚得呀 屌

平心靜氣講個個係我 係佢啲仆街態度 執著自己既諗法 話一就要我做一 想我做佢心目中既女朋友 我係我 點解要控制我 最尾我嘈唔落去 先用扮野走依個方法 只要佢肯挽留我 就差依一步

咁辛苦做咩 你地間既問題解決唔到分開更好
喊到豬頭咁年初一仲點見人
快d 振作啦 Happy 了耳呀
最撚憎女人鬥氣

戇尻

呢啲諗法死得啦,我有個原則,唔講分手唔鬥氣唔走人
其實有咩就三口六面講清楚,講唔清既唔好訓繼續講
但一講分手一走人,成件事無彎轉,男人唔會受呢套
如果你一走佢就𠱁你,下次點算?
唔好帶過年

其實女人係好多依啲野

唔係咁嘅意思
係指隔離post又話維園撞到女朋友拖著男仔
尋日又有人帽已綠

屌 個條仔擺明綠撚左啦
btw理得你地點相處啊

咁你走啦 又要屌又要理 柒頭
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我

屌你老母 點解係要人地死死咁氹你先滿足
最撚憎女人咁樣 想要副高高在上嘅姿態凌駕於男人之上 on9
btw理得你地點相處啊

自己攞黎,除左講抵死之外,無補充。

唔係係男人都受呢啲性格,覺得冇問題咪繼續睇下仲有冇人要?
明知自己拍緊拖就避忌下
on撚9 唔好ff有個男朋友會係你爆計既時候tum你啦 試下唔撚好發脾氣 平心靜氣得唔撚得呀 屌

平心靜氣講個個係我 係佢啲仆街態度 執著自己既諗法 話一就要我做一 想我做佢心目中既女朋友 我係我 點解要控制我 最尾我嘈唔落去 先用扮野走依個方法 只要佢肯挽留我 就差依一步

佢挽留完你,咁跟住?
問題解決咗喇咩?
根本性格不合
btw理得你地點相處啊

自己攞黎,除左講抵死之外,無補充。

唔係係男人都受呢啲性格,覺得冇問題咪繼續睇下仲有冇人要?

完全同意
熱烈地彈琴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞