屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
樓豬 帶眼識人呀
樓主呢d臭閪含撚就岩架喇
年三十咪算遲囉

你話你成日妥協佢 即係你覺得有問題又冇講
你係就應該大家好番冇咩事果陣坐底好好地認真傾下

對錯唔重要 可以係你錯但條仔ok 或者掉轉
如果到時真係大家冇共識夾唔到
是但一邊頂唔順 可能係你 你咪再考慮散
成熟一點好不好 唔係家下咁on99

我有講架 我有反抗表示我唔中意
但佢唔得 佢一定要講到我妥協為止
如果一直同佢嘈落去真係無結果

我唔想離開佢 我愛佢
如果佢真係好堅持 我唯有ok
有時就係會鬥氣
就算平時好成熟 到個一下氣上心頭做乜都唔理

你妥協得就要兌現 唔係得個講字
你真係唔ok 你就企硬d 要佢讓多d步
e家係你又要逼自己妥協又要唔開心又唔想離開佢
矛盾到

真係今次我反抗
佢就覺得明明之前都可以
依家比我拒絕就唔得 堅持講到我妥協為止
佢就係咁重複個問題 再係咁loop依句
「之前你都得啦 依家點解唔得」
解釋左勁撚耐 講到喊哂口都唔讓步
On9女人咪你呢啲
正確做法要適當地發脾氣
你亂發脾氣仲要人tum你
你當自己公主?
發脾氣之前要諗清楚佢係咪一定會追返你先好發

宜家死狗仲黎得切

我無亂發脾氣呀
我真係好冷靜同佢嘈
頂唔順佢啲態度先走炸

首先
我覺得男朋友愛你係要愛你全部
佢想你改變 你可以試下 盡量俾佢知你有心配合佢
但如果有啲野你真係覺得唔ok既
你要堅持
咁你就要同佢溝通
佢態度唔好你要忍
心平氣和同佢講返你想認真咁傾下個問題
始終兩個人一齊係要互相磨合
你肯為佢改變 點解佢唔可以包容你?
如果佢都係堅持要強行改變你
你就真係要好好諗下依個人適唔適合你
其實可能佢根本唔太愛你

宜家可以做既係死左狗先
好撚心痛 心痛到抖唔到氣
鬧交 鬧到麻木曬 講極唔明 講極唔聽

我認我係鬥氣
扮野走想你挽留我
我喊住咁衝出去
走出你屋門
聽到你腳步聲 以為你出黎挽留我

呯一聲
你好大力關左道門

原來你唔係出黎氹番我

我眼淚即刻巴巴聲流出黎
好撚心痛 好撚心痛呀屌你老母

我好辛苦 好辛苦

笑到我仆街 大快人心

當初我食人花生都係咁
最撚憎女人鬥氣

話得自己係鬥氣,本身都唔會有道理。
門口又係自己出,又要喊,喊完又要上黎叫春
戇尻

On9女人咪你呢啲
正確做法要適當地發脾氣
你亂發脾氣仲要人tum你
你當自己公主?
發脾氣之前要諗清楚佢係咪一定會追返你先好發

宜家死狗仲黎得切

我無亂發脾氣呀
我真係好冷靜同佢嘈
頂唔順佢啲態度先走炸

首先
你要堅持
咁你就要同佢溝通
佢態度唔好你要忍
其實可能佢根本唔太愛你

宜家可以做既係死左狗先

絲打 多謝你打一段野同我傾
我就係想佢包容我 點解佢唔可以理我感受
點解一開頭我包容你 你就要我一直都包容落去
我都有感受
佢都係真心愛我 我知
但就係差依個問題
點解我唔肯打去氹佢
因為我知我又做依個角式既話
佢只會繼續佢既態度
樓主男友好撚慘

睇到上邊啲狗公同弱智港女留言真係血都嘔埋出黎

咪係 真係痴撚線

如果佢夠愛你或珍惜你,自然會搵番你或同你道歉,否則呢次當證明佢不夠愛你, 咁都唔可惜啦

女人真係無撚敵

又係呢d on9 答案

比啲語錄洗晒腦其實佢地講野之前有冇諗
抵啦臭雞
鬧交一定講撚曬粗口啦

你話你成日妥協佢 即係你覺得有問題又冇講
你係就應該大家好番冇咩事果陣坐底好好地認真傾下

對錯唔重要 可以係你錯但條仔ok 或者掉轉
如果到時真係大家冇共識夾唔到
是但一邊頂唔順 可能係你 你咪再考慮散
成熟一點好不好 唔係家下咁on99

我有講架 我有反抗表示我唔中意
但佢唔得 佢一定要講到我妥協為止
如果一直同佢嘈落去真係無結果

我唔想離開佢 我愛佢
如果佢真係好堅持 我唯有ok
有時就係會鬥氣
就算平時好成熟 到個一下氣上心頭做乜都唔理

你妥協得就要兌現 唔係得個講字
你真係唔ok 你就企硬d 要佢讓多d步
e家係你又要逼自己妥協又要唔開心又唔想離開佢
矛盾到

真係今次我反抗
佢就覺得明明之前都可以
依家比我拒絕就唔得 堅持講到我妥協為止
佢就係咁重複個問題 再係咁loop依句
「之前你都得啦 依家點解唔得」
解釋左勁撚耐 講到喊哂口都唔讓步

咁證明大家唔夾
你都係寫番一段大方d既分手msg send過去
然後就正式分手啦
柒頭,唔捨得就認著死狗返去認衰先,你唔撚妥佢嘅果個問題你唔夠佢講就揾人幫拖,陰啲陰啲提佢又好,揾佢啲兄弟屌佢一獲金又好(前提你要肯定你講佢個問題係合理)
咪撚咁細路女喇,想要咩要自己爭取,你想走,宜家就成功爭取喇。你想關係繼續,又講幾愛幾愛,就證明下,唔好鳩up,用行動證明,放低果份要人tum嘅堅持同執著,為左段關係咋…

我無亂發脾氣呀
我真係好冷靜同佢嘈
頂唔順佢啲態度先走炸

首先
你要堅持
咁你就要同佢溝通
佢態度唔好你要忍
其實可能佢根本唔太愛你

宜家可以做既係死左狗先

絲打 多謝你打一段野同我傾
我就係想佢包容我 點解佢唔可以理我感受
點解一開頭我包容你 你就要我一直都包容落去
我都有感受
佢都係真心愛我 我知
但就係差依個問題
點解我唔肯打去氹佢
因為我知我又做依個角式既話
佢只會繼續佢既態度

冇人叫你氹佢
直接打去同佢講
點解我肯就你
但你又唔肯包容下我
如果你打返去 佢都唔彩你唔理你感受
真係可以散得
一齊落去只會大家都辛苦
加油
咩歌黎
咩歌黎

明年今日呀
柒頭,唔捨得就認著死狗返去認衰先,你唔撚妥佢嘅果個問題你唔夠佢講就揾人幫拖,陰啲陰啲提佢又好,揾佢啲兄弟屌佢一獲金又好(前提你要肯定你講佢個問題係合理)
咪撚咁細路女喇,想要咩要自己爭取,你想走,宜家就成功爭取喇。你想關係繼續,又講幾愛幾愛,就證明下,唔好鳩up,用行動證明,放低果份要人tum嘅堅持同執著,為左段關係咋…

好撚心痛 我就係因為段關係 妥協左幾多次 點解就我一次唔撚得 我為自己諗 為自己著想同你反抗 點解你要咁執著 好撚心up
雞年
抵啦
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

只要佢出黎氹番我 即刻啖氣落左 我就無野 只係差依一步

咁你又行出門口果一步?

你唔除佢條褲含撚,佢都係差你呢步之嘛

除佢褲,剪柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞