屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
點解既
感情既野...我只可以講句, 下個會更好
打返過去比人係咪咁撚難?
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我

屌你老母 點解係要人地死死咁氹你先滿足
最撚憎女人咁樣 想要副高高在上嘅姿態凌駕於男人之上 on9

唉 係咁架啦

咁你就快撚d散左佢啦 on9
依家你都仲係死要返淡氣 知你冇得救
新年先冇左個男朋友都係抵你既
自己因為d 脾氣放走個男朋友 抵你死 冇左唔好喊
各位唔好再屌鳩我啦 就係我之前成日妥協佢 我都想自己開心架
樓主抵撚死
女人都係n+1
永遠都係出左事就話如果佢再一次乜乜乜就沒事
on99
沒諗過之前個N次
On9女人咪你呢啲
正確做法要適當地發脾氣
你亂發脾氣仲要人tum你
你當自己公主?
發脾氣之前要諗清楚佢係咪一定會追返你先好發

宜家死狗仲黎得切

你話你成日妥協佢 即係你覺得有問題又冇講
你係就應該大家好番冇咩事果陣坐底好好地認真傾下

對錯唔重要 可以係你錯但條仔ok 或者掉轉
如果到時真係大家冇共識夾唔到
是但一邊頂唔順 可能係你 你咪再考慮散
成熟一點好不好 唔係家下咁on99

我有講架 我有反抗表示我唔中意
但佢唔得 佢一定要講到我妥協為止
如果一直同佢嘈落去真係無結果

我唔想離開佢 我愛佢
如果佢真係好堅持 我唯有ok
有時就係會鬥氣
就算平時好成熟 到個一下氣上心頭做乜都唔理
On9女人咪你呢啲
正確做法要適當地發脾氣
你亂發脾氣仲要人tum你
你當自己公主?
發脾氣之前要諗清楚佢係咪一定會追返你先好發

宜家死狗仲黎得切

我無亂發脾氣呀
我真係好冷靜同佢嘈
頂唔順佢啲態度先走炸
感情既野...我只可以講句, 下個會更好

唔想再習慣另一個人
一年365日,邊日分手妳一樣唔開心𠺢喇。新開始即將展開。
你講到平時咁委屈,咁你就算同返佢一齊,你之後都會開心咩?

呢啲諗法死得啦,我有個原則,唔講分手唔鬥氣唔走人
其實有咩就三口六面講清楚,講唔清既唔好訓繼續講
但一講分手一走人,成件事無彎轉,男人唔會受呢套
如果你一走佢就𠱁你,下次點算?

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈

我真係覺得你假膠
仲要人哋打俾你?

你係咪無拍過拖
一年365日,邊日分手妳一樣唔開心𠺢喇。新開始即將展開。

聽日仲要對住班姨媽姑姐呀
岩岩同屋企人食飯已經好強顏歡笑
鬥黎有咩用?恭喜你贏啖氣
你講到平時咁委屈,咁你就算同返佢一齊,你之後都會開心咩?

全因一個愛字

我有講架 我有反抗表示我唔中意
但佢唔得 佢一定要講到我妥協為止
如果一直同佢嘈落去真係無結果

我唔想離開佢 我愛佢
如果佢真係好堅持 我唯有ok
有時就係會鬥氣
就算平時好成熟 到個一下氣上心頭做乜都唔理

你妥協得就要兌現 唔係得個講字
你真係唔ok 你就企硬d 要佢讓多d步
e家係你又要逼自己妥協又要唔開心又唔想離開佢
矛盾到
睇topic以為係隔離po
好撚心痛 心痛到抖唔到氣
鬧交 鬧到麻木曬 講極唔明 講極唔聽

我認我係鬥氣
扮野走想你挽留我
我喊住咁衝出去
走出你屋門
聽到你腳步聲 以為你出黎挽留我

呯一聲
你好大力關左道門

原來你唔係出黎氹番我

我眼淚即刻巴巴聲流出黎
好撚心痛 好撚心痛呀屌你老母

我好辛苦 好辛苦

笑到我仆街 大快人心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞