屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
柒頭,唔捨得就認著死狗返去認衰先,你唔撚妥佢嘅果個問題你唔夠佢講就揾人幫拖,陰啲陰啲提佢又好,揾佢啲兄弟屌佢一獲金又好(前提你要肯定你講佢個問題係合理)
咪撚咁細路女喇,想要咩要自己爭取,你想走,宜家就成功爭取喇。你想關係繼續,又講幾愛幾愛,就證明下,唔好鳩up,用行動證明,放低果份要人tum嘅堅持同執著,為左段關係咋…

好撚心痛 我就係因為段關係 妥協左幾多次 點解就我一次唔撚得 我為自己諗 為自己著想同你反抗 點解你要咁執著 好撚心up

佢有佢執著,你有你堅持,睇下邊個肯放低自己多一啲,有就有計傾,冇就say goodbye。有時啲野都未必一定有得解。 好奇一問,你前男友做咩令你一直都咁唔中意,忍受佢咁耐?
柒頭,唔捨得就認著死狗返去認衰先,你唔撚妥佢嘅果個問題你唔夠佢講就揾人幫拖,陰啲陰啲提佢又好,揾佢啲兄弟屌佢一獲金又好(前提你要肯定你講佢個問題係合理)
咪撚咁細路女喇,想要咩要自己爭取,你想走,宜家就成功爭取喇。你想關係繼續,又講幾愛幾愛,就證明下,唔好鳩up,用行動證明,放低果份要人tum嘅堅持同執著,為左段關係咋…

好撚心痛 我就係因為段關係 妥協左幾多次 點解就我一次唔撚得 我為自己諗 為自己著想同你反抗 點解你要咁執著 好撚心up

我個仆街ex就係你li種垃圾性格
次次要人就
自己走左去仲要賴人?
走已經代表分手
無論係扮分手想人tum同真分手行動上根本就無分別
成日諗如果點點點我就點點點只係藉口
同樣道理你條仔都可以話如果我女朋友唔走我就會妥協
放過你條仔啦

利申同初戀拉拉扯扯分左手十幾20次
每一次氹完佢都冇好結果
咪又係再講分手想人氹

依加同現仼拍咗拖兩年半無鬧過交
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

只要佢出黎氹番我 即刻啖氣落左 我就無野 只係差依一步

咁你又行出門口果一步?

你唔除佢條褲含撚,佢都係差你呢步之嘛

做咩唔回應 跟本港女一名
乖,比我溝
我有錢唔毒但無樣
抵撚死啦 佢露出對波 含佢撚 做肉便器咪得囉

又要人追返又要話鳩人 屌 港女真係港女得淡笑
好撚心痛 心痛到抖唔到氣
鬧交 鬧到麻木曬 講極唔明 講極唔聽

我認我係鬥氣
扮野走想你挽留我
我喊住咁衝出去
走出你屋門
聽到你腳步聲 以為你出黎挽留我

呯一聲
你好大力關左道門

原來你唔係出黎氹番我

我眼淚即刻巴巴聲流出黎
好撚心痛 好撚心痛呀屌你老母

我好辛苦 好辛苦

笑到我仆街 大快人心

當初我食人花生都係咁

把口仲要咁撚臭 抵撚你死
不過唔好意思 我女朋友無你咁撚on9
抵撚柒死,你條仔咁做代表佢忍撚夠你d閪脾氣
老撚奉氹架?
雞年 你EX立即行大運
絲打 我嚟安慰你啦 呢啲仆街唔識珍惜你 無撚用

就係你D咁既狗公搞到咁多港女
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我

屌你老母 點解係要人地死死咁氹你先滿足
最撚憎女人咁樣 想要副高高在上嘅姿態凌駕於男人之上 on9

點解d 死港女一定要男人認低威咁氹佢地
臭西

我認我係鬥氣
扮野走想你挽留我
我喊住咁衝出去
走出你屋門

呯一聲
你好大力關左道門
原來你唔係出黎氹番我

我眼淚即刻巴巴聲流出黎

我好辛苦 好辛苦

自己on9怪邊個,係都要做野測試人地抵撚死
on撚9 唔好ff有個男朋友會係你爆計既時候tum你啦 試下唔撚好發脾氣 平心靜氣得唔撚得呀 屌

平心靜氣講個個係我 係佢啲仆街態度 執著自己既諗法 話一就要我做一 想我做佢心目中既女朋友 我係我 點解要控制我 最尾我嘈唔落去 先用扮野走依個方法 只要佢肯挽留我 就差依一步

話你低B仲唔認,佢有佢講你有你做咪得。
你對老豆老母都係咁架啦,更何況係男朋友。
屌你老母下下都要男方就你?

我認我係鬥氣
扮野走想你挽留我
我喊住咁衝出去
走出你屋門

呯一聲
你好大力關左道門
原來你唔係出黎氹番我

我眼淚即刻巴巴聲流出黎

我好辛苦 好辛苦

自己on9怪邊個,係都要做野測試人地抵撚死

自己行得出門口就預咗架啦 又要威又要戴頭盔
抵撚你死啦7頭
最憎呢D咩想你挽留
真係ON9都極點

我個仆街ex就係你li種垃圾性格
次次要人就
自己走左去仲要賴人?
走已經代表分手
無論係扮分手想人tum同真分手行動上根本就無分別
成日諗如果點點點我就點點點只係藉口
同樣道理你條仔都可以話如果我女朋友唔走我就會妥協
放過你條仔啦

利申同初戀拉拉扯扯分左手十幾20次
每一次氹完佢都冇好結果
咪又係再講分手想人氹

依加同現仼拍咗拖兩年半無鬧過交

爬文啦 係次次都係我就佢
我想佢就下我就唔撚得

咁你又行出門口果一步?

你唔除佢條褲含撚,佢都係差你呢步之嘛

做咩唔回應 跟本港女一名

激氣得濟 同埋個陣個心好死 覺得我講咩都唔理我 講啲on9野通常都唔撚會應
其實可唔可以講吓鬧咩交

佢唔比我做既野好特別 一講就一定會相認 我條條班fd有上黎 話唔定已經知
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

絲打完全明白
抵撚柒死,你條仔咁做代表佢忍撚夠你d閪脾氣
老撚奉氹架?

屌 爬下文得唔得
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

絲打完全明白

係你地以為一定要男仔跟你劇本咁做
屌你老母下下都要男方就你?

爬文啦屌你老母
死番去認錯啦臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞