屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
如果佢夠愛你或珍惜你,自然會搵番你或同你道歉,否則呢次當證明佢不夠愛你, 咁都唔可惜啦
樓主男友好撚慘

睇到上邊啲狗公同弱智港女留言真係血都嘔埋出黎
最撚憎女人鬥氣

話得自己係鬥氣,本身都唔會有道理。
門口又係自己出,又要喊,喊完又要上黎叫春
戇尻

唉 鬥氣係我唔岩 但我都係想佢氹我姐。。。

而家願望唔成真有咩感受?

都幾撚後悔 走又係我走
樓主男友好撚慘

睇到上邊啲狗公同弱智港女留言真係血都嘔埋出黎

咪係 真係痴撚線
同樓主同病相憐

如果佢夠愛你或珍惜你,自然會搵番你或同你道歉,否則呢次當證明佢不夠愛你, 咁都唔可惜啦

女人真係無撚敵

又係呢d on9 答案
最撚慘聽日仲要笑住拜年
恭喜發財

屌 係
對住啲三姑六婆
如果佢地問我男朋友呢 都唔知點答

女人真係無撚敵

真係痴撚線
係咪假膠咋?
on撚9 唔好ff有個男朋友會係你爆計既時候tum你啦 試下唔撚好發脾氣 平心靜氣得唔撚得呀 屌

平心靜氣講個個係我 係佢啲仆街態度 執著自己既諗法 話一就要我做一 想我做佢心目中既女朋友 我係我 點解要控制我 最尾我嘈唔落去 先用扮野走依個方法 只要佢肯挽留我 就差依一步

咁辛苦做咩 你地間既問題解決唔到分開更好
喊到豬頭咁年初一仲點見人
快d 振作啦 Happy 了耳呀

多謝你
6個字:撒嬌累一生
自己攞黎,怪邊個
最撚憎人鬥氣要人呵番
係自己都嬲既時候邊有可能命有心機tum番你

利申:今日同女朋友鬧交
自己攞黎,怪邊個
最撚憎人鬥氣要人呵番
係自己都嬲既時候邊有可能有心機tum番你

利申:今日同女朋友鬧交
抵撚死
6個字:撒嬌累一生

好似差咁隻字喎
多蚊下左道氣就會搵返你
放心 唔會咁易散既
最撚憎女人鬥氣

話得自己係鬥氣,本身都唔會有道理。
門口又係自己出,又要喊,喊完又要上黎叫春
戇尻

呢啲諗法死得啦,我有個原則,唔講分手唔鬥氣唔走人
其實有咩就三口六面講清楚,講唔清既唔好訓繼續講
但一講分手一走人,成件事無彎轉,男人唔會受呢套
如果你一走佢就𠱁你,下次點算?

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈
去舊迎新

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈

我真係覺得你假膠
仲要人哋打俾你?
你都話鬧到麻木哂
氹你只係等於鋪排緊下一次再鬧過

我都有諗過 已經唔係第一次 但唔捨得呀嘛
抵撚死
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我

屌你老母 點解係要人地死死咁氹你先滿足
最撚憎女人咁樣 想要副高高在上嘅姿態凌駕於男人之上 on9

唉 係咁架啦

女人真係無撚敵

又係呢d on9 答案

如果樓主夠愛或珍惜佢男朋友,都唔會用奪門而出嘅方法鬥氣,否則呢次當證明佢唔夠愛佢男朋友,咁就抵死啦,又要扮野又要後悔,唔抵可憐

利申 係絲都睇唔過眼

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈

我真係覺得你假膠
仲要人哋打俾你?

用返上面段野落你度啦
如果你真係愛佢珍惜佢,自然會搵返佢

巴打你講得岩。。。
次次氹我只會「種」壞我
依家搞到我蘿蘿亂仲好
佢一個電話打黎我就無野
如果唔係仲有排嘈

我真係覺得你假膠
仲要人哋打俾你?

用返上面段野落你度啦
如果你真係愛佢珍惜佢,自然會搵返佢

自己唔捨得就自己打過去啦屌
乜撚都要人氹要人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞