屌你老母 年三十先分手

223 回覆
27 Like 85 Dislike
留名
唔夾既話早啲分手對大家都好
起因係乜先
謝謝大家屌鳩我 同某部份關心我
我條仔無啦啦黎左我到
痴撚線 我老母都嚇左嚇 咁夜邊撚個禁門鐘
佢竟然一開波就同我老母道歉先
話搞到我唔開心點點點 又話佢真心愛我 依招真係狠
搞到娘親都幫佢氹我
佢已經答應我唔會再咁專制
終於明我一直就佢包容佢 佢都要顧及我感受
咁先經營到落去 咁先係相愛

證明左我今次既抗爭係成功左
但希望佢做得到 一開始我太就佢 後尾無左佢會好難忍
Bb 如果你見到依個post
我愛你
我條仔無啦啦黎左我到
搞到娘親都幫佢氹我

我愛你

過到初十再講
我條仔無啦啦黎左我到
搞到娘親都幫佢氹我

我愛你

過到初十再講求其再鬧交又玩多次出走
我條仔無啦啦黎左我到
搞到娘親都幫佢氹我

我愛你

過到初十再講求其再鬧交又玩多次出走

唔敢啦 等佢依幾個鐘好似過左幾十年咁
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

我前度都係咁
次撚次都扮野想我留佢
我偏唔留
之後佢自己又死死地氣返返黎

是咪所有鍾意玩挽留嘅女人都有好強操縱慾
前度真係乜柒都控制一餐連我聽咩歌都會有意見

利申:已飛
唔好睇咁重,邊日分手有撚所謂咩,人生都係抽抽插插,離離合合
我條仔無啦啦黎左我到
搞到娘親都幫佢氹我

我愛你

係咪佢睇到呢個POST唔捨得你
點都好,祝你地新年快樂,長長久久
想唔想令佢後悔?

好撚想 好想佢死死地氣氹我

你啖氣重要過你男朋友
又係自己出門口,又要ff人地會搵你,你無野啊
btw理得你地點相處啊

咁你走啦 又要屌又要理 柒頭

開post 有異見就係柒頭, 老老豆豆樓主是咪公主?
扮野想人留你
平時係咪好強操縱慾

我前度都係咁
次撚次都扮野想我留佢
我偏唔留
之後佢自己又死死地氣返返黎

是咪所有鍾意玩挽留嘅女人都有好強操縱慾
前度真係乜柒都控制一餐連我聽咩歌都會有意見

利申:已飛

聽咩歌都有意見又過份左啲喎
我條仔無啦啦黎左我到
搞到娘親都幫佢氹我

我愛你

係咪佢睇到呢個POST唔捨得你
點都好,祝你地新年快樂,長長久久

多謝巴
祝你好心人行好運
又係自己出門口,又要ff人地會搵你,你無野啊
btw理得你地點相處啊

咁你走啦 又要屌又要理 柒頭

開post 有異見就係柒頭, 老老豆豆樓主是咪公主?

係佢又要屌鳩我又要話理得我
咁又留言 唔係柒係咩
過到初三先算 最撚憎女人下下話走又剩
算鳩數啦,玩泥沙,過到情人節先算
遲早唔搵9你,睇你點死
最撚憎女人鬥氣

話得自己係鬥氣,本身都唔會有道理。
門口又係自己出,又要喊,喊完又要上黎叫春
戇尻

遲早唔搵9你,睇你點死

肯定係聽埋哂d濕鳩姊妹講先咁做
遲早唔搵9你,睇你點死

肯定係聽埋哂d濕鳩姊妹講先咁做

今次測試成功
下次又可能唔知測試啲乜嘢
鄧個男仔慘
測試到終於個男仔頂唔順就話地唔係好似以前咁

Goodest logic
我以為樓豬思覺失調,點知你男朋友先係,咁都搵返你
我以為樓豬思覺失調,點知你男朋友先係,咁都搵返你

所以佢地襯到不得了
屌.. 仲要完全唔知自己有錯
仲好撚開心咁講今次成功
如果你唔知錯唔該你放過條仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞