貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike
D人對自己個套宏觀調控咁無信心ge
咁都信真係幫班人唔到
有fd無啦啦話約上去貴州打籃球比賽 係唔係都係呢d野黎🤔🤔
問主辦單位、網站、住宿、費用、幾對幾之類
朋友係上面,希望佢快d 醒
一句到尾 志大才疏既人先會中計
要負上代價係合理

我都加入過, 加入左會有人名表, 不過吾知點解係手寫, 而家覺得自己當初加入好戇 7 6
你唔怕比人尋仇啊

唔怕, 怕很多人找佢地尋仇還錢就差不多
好霸道的, 由貴陽搬去南昌, 仲要話係某個日子前要番去, 否則當你放棄, 迫你咁
講多D
佢地大多是住在力高國際城, 保集半島, 聽講恆大城係比總管住,同跟老總開會用的, 成日懶係神神秘秘, 仲話呢度D樓有同生意有關既寓意添, DIU
勁唔鐘意佢地借D易搵人同你傾計, 但係背後全部夾埋既, 氹你借錢補額, 唔補就當你放棄, 我心諗DLLM借左唔洗還咩

問左一位講師朋友找到一些圖片, 佢同我講不要問只要信
D老總講國家係有呢個生意, 但係佢地講只係冇6位數同二平台
純拉人頭睇下邊個墊底
憑做傳銷呢種人既水準勇氣質地
企正喺彌敦道都唔敢郁你啦
個group 冇左...仲諗住爆料tim
有咩係度爆啦
有無 group 我都有野分享下
TG個gp仲係度 不過太多在位人呀業呀老總MON住 個gp而家改左 歡迎入黎爆料呀
https://t.me/joinchat/DTa5iFEbnRFxDAnAnE5pFg
先知
比人昆左上去 而家係南昌準備一朝早買定機票走人
去到經理級有冇人可以全身而退又攞得番晒一開始俾左嘅錢?
仲有冇tg group傾吓計?

利申:俾人呃左上貴陽擺低左69800,為人生一大陰影
笑左, 依家個時勢仲有人去?
想搵人,各位巴絲打仲係咪到
今年6 月, 黃澤雄傘下所有人都唔會再信國家做同埋上面係有保底薪金, 因為有個豬隊友,姓韓, 親口承認左啦。真心ON99
樓豬係咪去左KK園區繼續玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞