貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike
樓主求回覆
求教路,我聽日就要去,係咪得反面一條路,定上去搞串個party
其實朋友邀請你去江西玩幾日,
又唔講公司名同住邊就肯定係傳銷?
平時拜訪,見下人吹水,吹乜都得,但不能負面,放兩杯水。

每星期四次學習,兩次早,兩次晚,早係讀羊皮卷,係一本銷售洗腦書黎,讀完分享八大心態嘅感受。晚就讀經營管理20條,讀完就分享對經管嘅感想感悟。

每星期一次家庭會,分享下你呢星期做咗乜,講下自己跑數目標,有啲咩講班能力。

培訓: 點樣做配合,搵人上黎,行業文化,乜叫宏觀調控,比人捉點算呢啲

新人大概呢啲,高級啲就開會管理,開頭會覺得學到好多嘢,但呢堆嘢對係社會工作或做生意係not valuable,所以係浪費時間。

行業人見到我咁講會唔同意,但你班人真係搞唔到乜大生意,因為你地平時對做生意無乜insight 同 professions,所以好多1040離開嘅人都做返傳銷或者生意失敗。
係,你去旅行點會唔講住嘅地方
你總之一開頭就問係咪1040,你話自己好想加入,等咗個機會好耐,但就係無錢,叫你朋友借69800比你,睇你朋友願唔願意幫你啦,好兄弟。
搞唔串啦,搵d理由推左佢啦
我都去過貴陽 當見識下ok架
真係睇到啲不可思意既野 最後話唔玩 考試都唔洗考
有咩不可思議既野?可唔可以分享下
好,我試下,但個朋友係富二代,真係借咁點,仲有冇方法唔反面但又唔洗去
用玩魔術嘅心理技巧:
點解個人會分開咗嘅?點解紙牌識飛嘅? 因為我識魔法

點解咁多人住係到?點解香港人會上黎做?點解無咗第三棟?因為自願連鎖經營。
唔會借,因為行業禁止借貸
例如一個咁遠咁窮既地方有花果園咁靚既商場 未來方舟咁大型既屋苑香港無可能做到
或者你當睇下一個咁大型既騙局 仲要可以無視外界既指控玩到咁多年
唔好去啦,直接同佢唔上啦,上到去都係反面收場好似我咁
如果你真係上去,第一,一定要買電話卡保你平安,第二,信用卡請放低只帶D Book酒店嘅錢,第三,Download定D Call車apps
因為香港人唔關心大陸新聞同信息,家陣1040係香港嘅信息對比大陸都係少
武漢果邊仲努力R緊人去 班窮閪
其實唔洗 實安全 玩得既一定係自願 如果唔係佢發展唔到落去
不過小心啲都好既
傻啦,好多人去到經理,比人斷曬後路,又有人係傘下,重自乜願?
我意思係一上去睇果幾日
後面我就唔清楚啦
哦,同你講有保底工資,個個人都覺得可以一試阿嘛

呢個就係你既個人資料 可能舊D
不過你朋友一定將佢所知 你既情況報晒上去
你以為班友全部唔識你?
全部都係一個局 你朋友已經出賣左你啦
呢d咪朋友同家人既分別囉

上面死左圖 再試 唔好意思
都係死圖喎,清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞