貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike
我知我中過伏
有咩on9野做
騎刧一問,武漢個邊有冇人知爆煲未?
申購一份佢一個月俾幾多錢你
有沒圖
有冇圖比黎睇下
試過比親戚叫返上武漢 搞教育
係咪都係呢d黎???
未爆,我比人鋪過
係,我個common fd 都係話返去搞教育
經理職責
一)經理要做到的四個管理
1. 情緒的管理
2. 時間的管理
3. 財務的管理
4. 目標的管理

二)經理在日常工作中的注意事項
1. 激勵與造夢,杜絕消極
2. 做好保密工作
3. 加強工作能力的提升(學講一班工作),樹立經理形象(言談舉止方面都要做良好的楷模)
4. 作好承上啓下,層層管理,層層推崇,確保咨詢線暢通(任何新的想法向上彙報)
5. 以身作則嚴格複製行業內容以及各項工作:
A. 家庭的複製
B. 學習的複製
C. 晉升的複製
D. 家庭會的複製
6. 學會承擔與付出
7. 樹立良好心態,做好積極引導工作
8. 多贊美,多鼓勵,多表揚,多感恩,多推崇,多付出,少批評,少指責,少抱怨:不利於團隊的話不說
9. 要做好推崇,感恩與配合工作
10. 做好團結協作與帶動工作
11. 注意團隊及家庭成員能力的培養(及時發現人才,培養人才,推崇人才)
12. 加強宏觀調控的教育引導工作,正確認識其重要性
13. 嚴格遵守規章制度,杜絕經理帶頭進行違規違紀事項發生
14. 明確方向,目標,找方法,作計劃

大概做上面堆on9嘢
https://t.me/joinchat/ChY6qkYUDaqpcv1IvU9E0Q

有圖,有女,可能有你個fd
個陣我話唔返去做 佢都係咁chur我sd cv比佢
又係咩原因?
同埋點解會有年齡限制既
咁實際要做d咩
文件定淨開會吹水鳩up?

利申 比人水過上南昌七日全身而退
祝君安好
屌,聽日應承左同個fd 去南昌,話帶我睇下想唔想返大陸發展
點算,佢多年好兄弟
可以點做,點救
咪去,晒時間
我想救我好兄弟走,有冇方法
我屋企人上左去,我都r撚晒頭
年紀太大或太細驚出事,但啲老總可以話破例比你join,曾經玩過嘅人再玩,只要向老總申請,而個體系又唔熟就ok, chur 你比係因為重有一線機會,唔比就無下文,又要重新鋪會曬時間
求救,而家好撚驚,但佢買哂機票反佢面又唔想,想救佢走
無可能救到,你去完應該會信,因為你本身對上面班人唔熟同大陸發展唔理解,佢已經將你所有資料出賣曬比上面班人,你去到就已經係一個局,最少放低3800先比你走

而家諗返起,一個月前帶我見左兩個身光頸靚既ibanker 無lala 約飲杯野傾計
係咪都係計劃一部分
點撚算好,唔想反面
係,呢個叫把關,佢地唔係ibanker黎
係啦,我之前都係咁,我估佢地會report 比大陸d人評估你係咩人再set 局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞