貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike
佢地唔會話無保底,但會講個遊戲唔係咁玩
無人做傳銷了,但班友話高份額嘅人入黎
留名
飲熱水 日日食冷飯菜汁 之後日日吹奏共產黨。

日日又睇羊皮書定唔知白皮書,諗番起班友都幾嘔心
貴陽嘅香港人走曬了
樓主上左總未?
做緊果班人 如果上左總
拉唔倒人 無收入 日日學埋D仆街 呃人 洗腦野loop
點生活?
返香港打工 借錢 繼續發夢?
中過,真係唔好發夢
極大機會連累埋下線

一條友帶幾百個人搞呢d
唔係坐住收$咁簡單,又要成日開會排課開會,鋪墊又洗一筆同上大陸
我好似仲keep住左喺貴陽做班仆街既相,果時走甩左搵右搵想証明呢檀野係呃人,想救frd
發緊夢既人 叫唔醒 晒氣
到佢彈盡糧絕 一身債就會醒覺
樓主滿口共產中文
化簡為繁,語言曖味,騙子味甩不掉
另外 再補充返 幫倒人果part
你發夢拎倒1040萬 起學校起醫院去幫人
首先係要你 害左幾多人先有機會拎倒錢?
仲要係有機會 同埋拎倒幾多先係個主要問題
當有一日如果你拎倒既唔係1040萬咁多 你連自己個夢都未實現倒 你何來有能力去幫人?

同埋記住呢個遊戲係有爆煲既一日 而你參加就有呢個風險
同埋係咪真係 呢個煲都未算係爆??

另外都真係要講一講去補充返小小
7萬蚊點樣可以滾到變1040萬? 係咪無腦架? 以普通投資而言 平平穩穩有無機會兩年將7萬滾大至1040萬? 係有既 但你點樣確保你係呢個人同將呢件事去實現? 去聽課 去拜訪人 走工作流程 拉人頭搵人加入 分錢就可以做倒?

唔係 係要你本人去做 去執行 去投資 而唔係做呢D無謂野

而真係可以諗下當你係行業內 問到上線上層乜野係國家基健 健設 發展 第二平台 有無一個人會正面答覆你個答案?
四個字 國家機密 上總就自然知道了 呢D就係答案
幾多人出黎講上到去無保底收入無第二平台(就算有都係小生意?)咁點解唔打從一開始就拎7萬去做佢地第二平台既小生意作投資? 就算損失左都叫做投資失敗 而唔係投資落不知名不公開既所謂國家機密既工程上

從側面證據黎睇 實體何在 又點解要比你參與國家項目?
因為你係非凡 被選中既人? 國家可能無一個機構知你乜水乜野人 除左入境處 公安拉你啦下
一班廢物。
想睇破產跳樓相,片
邊度有
https://www.youtube.com/watch?v=SLXCIV3kGlc
呢段片其中有我上面長文提到既幾點
不過可能有唔同既地方 有興趣可以睇下
覺得個女律師講得係幾好 雖然有做show既感覺
有肉體咁開心?
有 當你山窮水盡 無錢無人 無計既時候
你唔出賣身體都R唔倒人 乜都做齊
最恐怖不外乎泯滅人性 偷呃拐騙
不過係聽講啦肉體呢樣
好似係貴陽 南昌果面其中既 男女關係幾混亂
又好淫亂

不過詳情留返知情巴打包膠
我上去當時就不停攻擊佢,
一堆書都無咩讀過既人點教我野?
話要無其他人身上學習?
農民黎架
咁一睇知我有心上總啦
麻煩你都下由第一個post開始睇了解下啦 麻煩晒
推po
一班唔邪惡既蠢人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞