貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike
唔該樓上嘅人回覆精而簡 因行行業人係文盲多

另外未做過嘅人盡量少分析,因為佢地班人覺得理論係廢,只有實踐係王道。同埋佢1-5班,國宏錢生有講點製造經濟效益。

不過果啲純粹係誤導你入局嘅手法黎,皆因佢有一句虛擬經濟同實體經濟係要互相配合。而上面班老總大部分係唔打算further take risk 或者只做一啲小本經營生意。

Cap水cap 成200萬先上總,但搞個生意只係賣下水晶,開下party room 重要唔係當地搞,就唔好再講乜撚扶持實體經濟啦on 9
局內人:一定係調控,國家為左唔比咁多入局先派人出post假打壓,你以為高登,lihkg,香討國家控制唔到咩?

利申:之前聽過個fd加入左咁講,我無加入
既然國家唔比人入局,我都係聽國家話唔入局啦
又會駁你
國家要揀有膽色有能力既人
唔係人人可以做
你被人選中去參觀加入
要好好珍惜

講到好似比人發掘係萬中無一人材咁
如果人人都可以做咪好撚唔掂
lm
最衰係望下其他人既質素
睇唔出有咩選擇人材
基本上肯比錢就有得玩
質素?咪就係夠蠢懶醒以為自己係被選中囉
見到同房果d人, 地盤佬黎
我笑左
有揀過?
事實就緊係無啦 唔同你講呢D 點洗你腦
氹你落搭呀? 1040害人不淺啦 幫人全部講法都係shit
身邊既人中就睇住佢愈黎愈沉 救都救唔倒
自己中就斷鳩晒六親 輸錢事小 輸晒時間同關係事大
班行業人日日係度不務正業 就係做鳩埋D傻閪野
lm
入group 有圖、有靚女、可能有你個朋友
https://t.me/joinchat/ChY6qkYUDaqpcv1IvU9E0Q
no fear no regrets
其實都幾晒時間,我係香港如果拎幾皮嘢去學一樣嘢,我個人都已經唔同晒,仲分分鐘多個技能搵食。
Del 撚曬啦班人
如果你唔考慮道德 下面又發展到 你最後係真係拎到個數
直頭賺錢捷徑⋯⋯如果你咁勁

不過本身勁ge話不如係香港做保險做生諗都搵好多啦
入group有位前老總分享過 由開始發展到完美出局
係可以大約拎返9百幾萬左右 計出黎條數就大約係咁
試問下拎倒錢既又有幾多人?一將功成 萬骨枯
自己諗
踢7 個O佢啦。
分明現任行業既人
無左?
無撚咗個tg嘅? 真係宏調??
t.me/s1048

開返個gp
前gp主 比在位人既朋友 行業人威懾喎
搞到有生命危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞