貴陽/南昌自願連鎖經營 (別稱1040陽光工程)你問我答

175 回覆
28 Like 12 Dislike

喊出黎
搵D網死晒圖 用返luhkg up先得
屌,點撚推佢好呀,多年好兄弟
因為多年兄弟,到時佢就用感情令你就範
直接話知咩事唔去啦,坦白d好過左諗右諗
一陣約左佢出來當面講
唉,好想救佢走
有冇d 證據可以比佢睇,說服佢
所有證據都係宏觀調控
我有計我都救左我屋企人先
證據會講成宏調
見唔少,都係類似。
拎哂資金買左堆”名牌“貨,然後一邊賣一邊搵下線
係度吹到自己產品好好賣
乜野叫宏調?
姐係冇得救佢?
唉,但我要自救就要反面
好多人手都分 反面算得乜
反面算
宏調即係所有負面消息都係由國家刻意製造出黎嘅假消息,目的想嚇走細膽嘅人,同埋呢個咁正嘅行業如果個個都做而冇人做實業,中國會仆街死

呢個post都會比佢地講係中央派人開
佢迫你去咪反囉
TVB 播倫敦金騙案都係宏調
香港人多數無大陸銀行戶口
會點樣比錢
海外提款/Credit Card/借住比你返到香港還
補額就將香港嘅錢匯去內地人地Account
巴打係香港本身有冇收入?

利申,去過南寧

我上去尾二嗰日我問佢地呢個job 其實有冇時間限制,佢地答我一堆廢話咩你入得黎就係要搵錢,你一定會搏命做啦,呢啲你唔洗擔心

我答:咁我當冇啦,你地第一日已經寫出黎比我睇話上到總每個月有六位數保底收入,月入十數係香港已經好唔錯啦,係大陸咪仲爽。上到總我唔再發展,個個月袋十萬過世都幾撚過癮喎

佢地先支吾應對咁話其實冇保底收入

我本身都知係假,當時就更加會諗 你寫得出黎都係假,口講鳩up又會幾多係真
有朋友長駐大陸好積極咁邀請人去
咁佢係咪科咗好多錢啦
中有無得救
好想知 世紀城 而家點。。

17年頭 去左幾日 比人呃左上去。3日偷偷買火車飛走左。

貴陽比我感覺好差 又凍又落雨條街污糟..治安又唔好

17年去果陣 無咩點影相.. 日日都不停坐低飲熱水,聽書轟炸..
你尾2果張相 果座野我問咁多人都無人答我係咩黎 有冇人知?
仲有再右邊小小應該有兩座野依家封左頂未
有無巴絲而家係花果園世紀城呀..報告下

我地宏觀調控緊
無,全身心去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞