[神棍育成]塔羅集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike

十卜十卜

記得整番個巴打跳樓價

真係去先算,香港人最叻得個諗字

如果準既 課金又何妨

十卜十卜

記得整番個巴打跳樓價

如果準既 課金又何妨

有個po接受課金wo,有冇去搵佢
真傳既奇門六

睇你都應該精神左好多

有bedbugs當然要打醒12分精神
因為有種妄想叫返到屋企就會一切平安

頂話口未完頭先返到去唔夠15分鐘就比人逼dum左隻gip⋯⋯

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

會等你開檔

十卜十卜

記得整番個巴打跳樓價

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

石田山人
香港講到奇門真傳已經數到,有埋六壬都估到應該得一兩家
雖然傳自兩家都有可能
但真傳唔可以亂講,會仆街嫁,除左以正視聽之外
因為一講真傳實有交打,第二,所謂真傳有幾真,一出手扎個馬就知,同埋真係傳人係識得遇怪魔我即刻變大個,坦蕩蕩面對唔會閃縮

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

石田山人
雖然傳自兩家都有可能
因為一講真傳實有交打,第二,所謂真傳有幾真,一出手扎個馬就知,同埋真係傳人係識得遇怪魔我即刻變大個,坦蕩蕩面對唔會閃縮

有無lin
被人藍剔成十日突然覆我 仲要接得翻個topic
睇黎香港同日本真係有時差
Btw 姐係森麻哥都覺得佢堅料 值得課比佢
奇門六真係好準?
諗住去廟街占卜king都算下
啲人都話好準

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

石田山人
雖然傳自兩家都有可能

有無lin

感情台得一個咋嘛
聽日去睇醫生 祝我好運

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

石田山人
雖然傳自兩家都有可能

有無lin

感情台得一個咋嘛

未試過唔敢亂課

如果準既 課金又何妨

真傳既奇門六

石田山人
雖然傳自兩家都有可能

有無lin

感情台得一個咋嘛

未試過唔敢亂課

咁你咪試下先,有免費問卜
奇門六真係好準?
啲人都話好準

個人覺得奇門六壬八字六爻乜叉都準
(個人覺得)
奇門六真係好準?
啲人都話好準

(個人覺得)

解得岩就咩都準,解得唔岩就咩都唔準

Well

Well

有冇得睇埋紫色既野
(你真係唔好彩)

Well

有冇得睇埋紫色既野
(你真係唔好彩)

課金解鎖
聽朝去睇醫生 好怕有絕症

Well

有冇得睇埋紫色既野
(你真係唔好彩)

課金解鎖

佢仲有講咩

有冇得睇埋紫色既野
(你真係唔好彩)

課金解鎖

佢仲有講咩

我只係簡單講句
問健康
話我情緒同神經上既問題

課金解鎖

佢仲有講咩

我只係簡單講句
問健康
話我情緒同神經上既問題

準唔準

佢仲有講咩

我只係簡單講句
問健康
話我情緒同神經上既問題

準唔準

情緒長期低落 有咩聽日睇完醫生睇吓點先
奇門六真係好準?
啲人都話好準

(個人覺得)

原來隔離個post講到尾都係搵食
唔怪之得支卦出開門六合庚辛格局啦,佢生景門係被術數吸住,重要係景門坐月令,可能係試堅招都唔出奇

依支卦有趣的是,同時應埋我個情況,我依期其實係度寫緊an機用的術數程式(奇門六壬),都係試緊點layout個介面,因為景門都可以代表電腦有關,因為丁奇中破,所以寫落去d野效果唔好變左用唔著
奇門六真係好準?
啲人都話好準

(個人覺得)

原來隔離個post講到尾都係搵食
唔怪之得支卦出開門六合庚辛格局啦,佢生景門係被術數吸住,重要係景門坐月令,可能係試堅招都唔出奇

依支卦有趣的是,同時應埋我個情況,我依期其實係度寫緊an機用的術數程式(奇門六壬),都係試緊點layout個介面,因為景門都可以代表電腦有關,因為丁奇中破,所以寫落去d野效果唔好變左用唔著

去左診所睇
之後轉介左去專科
專科寫信轉介左去可能下星期去醫院 屌你 係咁大
森麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞