[神棍育成]塔羅集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
大家對"命運"有咩見解

命係大勢 運係細節同應現
出生由為命
之後行為決定運之所向
再因為行為決定應期
所以樂觀啲諗 命或者可以改寫

我個人覺得係可以改寫細節
但係大部分內容都唔可以改寫
就好似今日會去尖沙咀就一定會去尖沙咀
但係身邊嘅朋友可能唔同咗
*信命運存在

姐係你會覺得所有野係安排好哂

每一個選擇都係分叉路,既定行左邊,你可以選擇行右邊
如果條命讀大學,但你死都唔讀,個天都吹你唔漲
我既睇法係咁

姐係你會覺得命運可以被改變
吹你唔漲呢句好好笑

假設唔用任何法科既野
命係定,可以改既係運,不過人既努力係有極限,改到幾多就真係冇人知
我咁睇lo
大家對"命運"有咩見解

出生由為命
之後行為決定運之所向
再因為行為決定應期

*信命運存在

我既睇法係咁

吹你唔漲呢句好好笑

假設唔用任何法科既野
命係定,可以改既係運,不過人既努力係有極限,改到幾多就真係冇人知
我咁睇lo

咩叫法科
新屋風水似乎麻麻 仲送1/4個墳境
大家對"命運"有咩見解

出生由為命
之後行為決定運之所向
再因為行為決定應期

*信命運存在

我既睇法係咁

吹你唔漲呢句好好笑

假設唔用任何法科既野
我咁睇lo

咩叫法科

燒符請神改運個味
陳振聰 掘窿窿個味算風水定法科
有錯請指
講起命運
好耐之前係高登識到個有修靈性/塔羅既女仔
原來都有修八字既 話幫我睇吓
佢問我屋企人係咪計過時間開刀生
話點睇都係出黎享福

但點解我讀書又廢又無目標夢想 又無朋友又樣衰又毒又無錢又無女
有無人答到我
講起命運
話點睇都係出黎享福

但點解我讀書又廢又無目標夢想 又無朋友又樣衰又毒又無錢又無女
有無人答到我

天將降大任於斯人也必先苦其心志勞其筋骨餓其體膚
講起命運
話點睇都係出黎享福

有無人答到我

可能係你自己or家人記錯8字時間
講起命運
話點睇都係出黎享福

有無人答到我

可能係你自己or家人記錯8字時間

出快左或出慢左 搞到唔對 (雖然唔知多一秒少一秒有冇影響
醫院記錄時間黎
醫院記錄時間黎

你就快享福嫁喇
醫院記錄時間黎

你就快享福嫁喇

有巴打算我財運行足十幾廿年tim
醫院記錄時間黎

你就快享福嫁喇

有巴打算我財運行足十幾廿年tim

2014行大小財運行到2043

咁點解你唔直接問同佢會點

可能覺得自己冇機會?所以咪問大範圍
唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

所以可以解做 佢地暫時都冇結果?

多謝各位大師

用果3隻牌黎解第2條問題會唔會有問題

唔知 科科

科科

果3隻牌係針對佢問幾時有女抽出黎
之後佢再問同個女仔最後點,又用番同一樣既牌黎解
但兩條問題係完全唔同

唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

多謝各位大師

唔知 科科

科科

但兩條問題係完全唔同

沖完涼再抽囉
用過去現在未來 定 戀人金字塔

唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

多謝各位大師

唔知 科科

科科

但兩條問題係完全唔同

純想討論下 (我會再抽)
既然未來都已經係劍7
心意已隱蔽
咁唔係短期內都唔會有人知佢心意 (對像)
咁會有結果咩
有冇塔羅同好會定時定候每日抽牌做journal 純問

最憎

最憎

冇追po,想問巴打們依加有冇幫人睇牌

最憎

我成日都睇下有咩牌好買
算唔算睇

唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

多謝各位大師

唔知 科科

科科

但兩條問題係完全唔同

當事人:劍8
對象:教宗
關係:杖5
未來:杯8

最憎

我成日都睇下有咩牌好買
算唔算睇

我原意係想睇下有冇巴打會幫人開牌陣read牌
不過你講到有咩牌好買, 你地會唔會用埋angel cards, oh cards個d牌?

唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

多謝各位大師

唔知 科科

科科

但兩條問題係完全唔同

你係咪猶疑過搵唔搵佢
佢生活得穩定 有自己既圈子
你地亦已經各走各路 (呢句一定係9up:o sorry)
放棄呢段關係 尋找一段新的關係
可唔可以搵人打柒我

最憎

我成日都睇下有咩牌好買
算唔算睇

我原意係想睇下有冇巴打會幫人開牌陣read牌
不過你講到有咩牌好買, 你地會唔會用埋angel cards, oh cards個d牌?

唔太用呢D
不過我知呢度有人有用

唉 我咪又係咁....

你嘅心意只會繼續被隱藏

多謝各位大師

唔知 科科

科科

但兩條問題係完全唔同

其實我自己之前都因為尷尬問題費事畀人知所以偷偷地買咗塔羅牌
但係可能因為我無師自通睇書唔識解同埋比自己感情投放咗落去影響所以就唔太準
結果到最後副牌變咗每週啟示、運氣、日常…………

上面劍8 應該係話我陷入咗困境 進退兩難嘅情況
利申:唔識解(睇書)
之後其他牌睇完書都唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞