[神棍育成]塔羅集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢已經換左佢同佢男朋友既相做icon 天天都是懲人節

何必呢
離人已逝 做咩佢都唔會在意

佢係啊嫲同啊媽以的外我最愛既女人
就算係到識到個日本妹都唔會夠佢好
軍官死偽毒
佢已經換左佢同佢男朋友既相做icon 天天都是懲人節

何必呢
離人已逝 做咩佢都唔會在意

佢係啊嫲同啊媽以的外我最愛既女人
就算係到識到個日本妹都唔會夠佢好

下個更可愛

算啦我都未有下一個
雖然呢到係塔羅post,見你地有講中式野,想問下如果想課金中式算命巴絲們有無推介邊個

你想問嘜
軍官死偽毒

http://youtu.be/aFd8jIuCtbo

做咩姐你 plan定下年呢日做咩好過啦
軍官死偽毒

我指同女朋友點慶祝
軍官死偽毒

我指同女朋友點慶祝

首先.......
一定都係番工
雖然呢到係塔羅post,見你地有講中式野,想問下如果想課金中式算命巴絲們有無推介邊個

你想問嘜

想算下批命果類,主要係想問姻緣(但無對象)

隔離post幾好

我去望望先

試過伏吟速應,不過個時取日旬空反而驗,奇怪

每個人收數取象唔同,手法更加可以出現兩極,唔好比所謂真傳或者學左好多年拋到,人地套野準未必啱你用

所以我成日強調三人行必有我師,睇多d人地點玩,就會知多d唔同卦象的走勢

你想問嘜

最近果段係咪年幾前,之後就無再拍
利申,估

你想問嘜

最近果段係咪年幾前,之後就無再拍
利申,估

最近果段5年前,分左手後無再拍

隔離post幾好

我去望望先

歧視洋腸野
想問有無荃灣間生命塔羅嘅評價?
見佢又有咩白魔法 又有香油

咪去,利申有玩白魔法
佢啲派系撈埋一齊但樣樣都唔準

咪去,利申有玩白魔法

我會recommend觀塘個間

隔離post幾好

我去望望先

歧視洋腸野

西式塔羅只係望到短期野 占星我就無留意之前睇書自學塔羅(都係睇呢個post買書同牌) 問感情野成日抽埋塔,死神,惡魔同月亮牌 成日輪住黎 之後又懶左無睇書了

咪去,利申有玩白魔法

斷人衣食......

咪去,利申有玩白魔法

斷人衣食......

玩開黑魔法
白魔法咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞