[神棍育成]塔羅集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike

你自己識睇唔使搵我啦
八卦問下,你有無受傷或者流緊血

我都想學八字啊不過⋯⋯暫時都係得個想字

流血冇 但呢個禮拜頸膊頭極極極痛
趕工chur緊野五日冇停過手 條頸痛到低唔到頭

我套感應(明鏡止水)功夫轉化緊,已有野同新野要再適應學習,批都未必批得多

至於點解會咁問,因為入左明鏡止水之下睇到你當下出紅光先咁問

病痛算唔算血光之災

出紅光多數都同健康尤其係炎症,流血,意外有關

依期批命我打算連命盤占盤卦都唔開就批
依造今年無嘜野,係讀書進修會爭d咁解
講旺就應該無份啦,參考下好啦

我呢我呢 我係小紅字

你自己識睇唔使搵我啦
八卦問下,你有無受傷或者流緊血

我都想學八字啊不過⋯⋯暫時都係得個想字

流血冇 但呢個禮拜頸膊頭極極極痛
趕工chur緊野五日冇停過手 條頸痛到低唔到頭

我套感應(明鏡止水)功夫轉化緊,已有野同新野要再適應學習,批都未必批得多

可唔可以幫我睇埋?

答埋你唔答啦,睇完參考下好啦

去年
自身健康還可以,事業運無嘜起息,讀書就唔見有讀或進修,宅運比較好,可能父母攪掂或同住,感情淡如水,賭錢反而會有少少進帳

今年丁酉
比上年好,但都係偏淡,自身健康比上年好一點,但係平偏淡,唔好太操勞,無嘜活力或者運動,讀書唔講啦,應該都未有讀書進修打算,宅運偏平,記得化二黑五黃病位,感情運你就留意下啦,有動但未見旺非邪花,可指兩樣野,無變有開始熟,或者已經識得更熟,但係慢熱不能急
我隻字未測被邊緣

可唔可以幫我睇埋?

去年
自身健康還可以,事業運無嘜起息,讀書就唔見有讀或進修,宅運比較好,可能父母攪掂或同住,感情淡如水,賭錢反而會有少少進帳

今年丁酉
比上年好,但都係偏淡,自身健康比上年好一點,但係平偏淡,唔好太操勞,無嘜活力或者運動,讀書唔講啦,應該都未有讀書進修打算,宅運偏平,記得化二黑五黃病位,感情運你就留意下啦,有動但未見旺非邪花,可指兩樣野,無變有開始熟,或者已經識得更熟,但係慢熱不能急

唔該晒巴打

可唔可以幫我睇埋?

去年

今年丁酉

唔該晒巴打

要睇下舊年中幾多先

可唔可以幫我睇埋?

去年

今年丁酉

唔該晒巴打

要睇下舊年中幾多先

紅字唔係幾明,其餘嘅都中,不過賭錢嗰到無乜點賭過就唔清楚
另外,二黑五黃病位嗰到唔係好清楚啫係點

病痛算唔算血光之災

出紅光多數都同健康尤其係炎症,流血,意外有關

哦哦師傅明白了
炎症有啦咁
妳說妳很怕四十歲 也無人肯娶
妳轉過幾百個伴侶 我也慣了給你婉拒
我似醫生給妳配方落力地慰問
妳於國慶被放低 悼念著傷口幾多晚 未等聖誕便縫合
除夕抱誰 得到元旦的安枕
個個去晒開年 靜到
個個去晒開年 靜到

我見冇人上水先唔出聲
個個去晒開年 靜到

我見冇人上水先唔出聲

啱啱瞓醒
不知不覺溫晒成科未考住既書
個個去晒開年 靜到

我見冇人上水先唔出聲

啱啱瞓醒

冇野講

我見冇人上水先唔出聲

啱啱瞓醒

冇野講

睇左成日書
同自己學左既牌意有唔同
又要玩歸納
尋晚又睇幾次電車男 好感動
有巴打幫我睇完之後叫我去做sales,但唔係我想做果樣
點算

咩叫唔係你想做果樣

咩叫唔係你想做果樣

即係我唔係想做sales
inbox某某師兄 第一次見我翻香港搵佢批
都唔知有無命涯到暑假啊大佬
依家留左八字比師兄睇睇點先
佢散左
佢散左

機會黎啦飛雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞