[神棍育成]塔羅集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇人有學術野討論下
有冇人有學術野討論下

想點討論
有冇人有學術野討論下

例如?
係咪姐係イ中言某

係仲謀呀
其他人唔好搵啦

乜咁抬舉我呀

中出師傅
イ中言某食包食包
イ中言某食包食包

你好,邊位?

課金都唔受個位病人
イ中言某食包食包

你好,邊位?

課金都唔受個位病人

唔知邊個喎,我呢排都推好多,唔得閒

日本仔啊
イ中言某食包食包

你好,邊位?

課金都唔受個位病人

日本仔啊

哦,搞掂左啦下麻

仲未去醫院 應該死唔去
最近翻緊新工研修
又要準備搬屋同interview文件同驗身
又想搞車牌考試同買車
人就得一個

你好,邊位?

課金都唔受個位病人

日本仔啊

哦,搞掂左啦下麻

仲未去醫院 應該死唔去
最近翻緊新工研修
又要準備搬屋同interview文件同驗身
又想搞車牌考試同買車
人就得一個

有野做先啦至少,我叫你4號做野,都過左唔夠一個星期,而家都叫有好開始啦係咪。都算叫唔錯啦。

星期六執完
星期一收到call
係咪姐係イ中言某

係仲謀呀
其他人唔好搵啦

乜咁抬舉我呀

我有果句講果句遮
你話我比高帽你戴都係咁話,講風水我唔係你果皮,但我相信你的造藝一定可以全部傳承自你的老師同師傅
林村都有人開檔搵食
有個朋友Y聽日考車 想占下會點
我冇牌喺手有冇巴絲可以幫手占一占

你抽我解也可以

你抽我解也可以

叫佢做足睇鏡打燈望盲區

你抽我解也可以

當年我考車問過易經卦話我唔掂咪又係一take

Btw 我都搞緊車牌轉換
日本仔要我申請份香港既出入境記錄再去過
因為香港入境唔洗打印證明唔到我係香港居留時間
護照只係證明到你邊段時間係日本 日本仔神級邏輯

你抽我解也可以

當年我考車問過易經卦話我唔掂咪又係一take

Btw 我都搞緊車牌轉換
日本仔要我申請份香港既出入境記錄再去過
因為香港入境唔洗打印證明唔到我係香港居留時間
護照只係證明到你邊段時間係日本 日本仔 神級邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞