多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
呢個妹識左個幾2個月,我都以為佢係印度人mix

吊,今日同佢出街先知道原來係亞美尼亞mix 烏克蘭。

一d印度血統都無

咁都比你發現左,已經揾張無咁誇張

台詞 : 哇! 好多妹妹呀
幫你推一推

近排無乜消息,其實因為忙溝女。
私有化計劃進行中。
打返小小格啦唯有。
樓主咁耐都冇個固定女友
仲周圍攬新女,同垃圾狗公有乜分別?
口裏就成日話搵真愛,實際咪又係有西就屌
扮咪撚野
我之前有固定女友要同你報告?

散左唔比溝女?要守寡?要自焚?要陪葬?

有無吊人個西又要你批准?又關你事?

攬女又要比你吊狗公,無女又要比你吊毒撚。
有條女又比人話on9放棄森林,
散左溝新女又比你條撚樣講到罪大惡極咁
香港人都癡撚線

無相又吊,有相又吊,有格又吊,無格又吊

介紹女又吊我夾埋,無女介紹又吊我呃毒撚

係香港又話無女好撚慘,吊你班仆街,

我燒錢一條友去基輔住半年開荒交友日日唱好你d 撚樣香港人幫你地搭撚曬路過黎溝女。收你幾十蚊個鐘仲要比你d契弟話我呃錢,吊你老母係要呃錢仲日撚日係度求你班大爺?我要呃就做左台仔大陸狗生意啦,間唔中仲比你d on9當狗撚,撚都算啦,仲要無幫襯搞搞震,聲大夾惡,無中生有,我真係訓遲d都要吊吊你。

都末撚計話我似陳友果單,仆你個街
齋做呢樣,無其他工,睇上面隻post啦,見咁多個朋友,親戚男仔都單身,先諗著搞呢單野,香港d吊老母相睇收幾萬蚊會費,我零會費,逐日收費
仲要比人撚,真係唔撚爆都唔撚得
屈9我做龜公d仆街,抵你d撚樣一世無女
樓豬 夠喇
你係無可能令到全部連登仔都滿意架
搵份正職 開開心心同你D囡囡chill下
得閒Post下相等佢地妒忌下算啦
只要17......
想問下巴打d女仔一般幾高?佢地對高度會唔會好介意?
利伸著埋鞋先170
之前唔係講過樓豬得16x咩
樓主 唔洗理人講咩 根本大把巴打支持
你有道理,但唔信咪算囉仲走入黎吊我屈我果下難忍。
平均165到170,無鞋
一樣有高有矮,但基本上唔會太介意。
除非真係差好遠,不過佢鐘意你就唔會介意嫁啦
香港都有 王祖藍 宇宙最強 李連杰 任達華都矮過老婆啦。

如果條女覺得你矮,你咪揾第二個囉
就算真係侏儒,一樣大把結婚生仔啦
比d信心啦
唔洗成日提我矮既
安慰下po主啫
想問下樓主扑左幾多條烏克蘭妹?係咪可以即晚得手?
請問你今年打左幾次飛機,打完有無洗手?
第一條女咁凍天氣密密實實但露哂成個胸

仲要好似係膠波
果日係今個冬天初雪,特登出黎影相姐,另外有件大褸
影到咁好難唔話係招屌相
樓主呢個好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞