多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
小弟某日大受刺激,忽發奇想,決定要娶白人妹妹,

之後4月勇闖烏克蘭成功溝女,6月7既我已經拎左一年visa 。

拎命搏攞膽留係度,幫全港男士女士尋覓愛情,識朋友,揾老公老婆。個人目標係結婚定居。

人已在基輔,有問未必一定答。

離鄉別井6個月
成功幫過brother 溝女 亦有準備結婚
當然亦有brother 識到女但未溝到女
sister都有人問下 但出發就未有啦

多謝 曾經黎過既巴打,多謝你地支持同信任。

正題,我唔係雞頭,唔係扯皮條,唔會幫你叫雞。唔係婚姻中介,唔會直接帶女/仔比你識,費事話我夾埋條女/仔。如果錢多想比人洗,可以上google揾,大把公司做緊。

咁我有既係咩?就係帶你地去浦,識人交朋友,因為我半年黎日飲夜飲,已經知道咩吧有咩人,咩club有你想識既人同啱你玩。冬天主攻地區清吧,夜店,商場。夏天可以係街係公園係event識人。

我提供既服務重心係識女仔,識男仔,輔以旅遊觀光。 主去浦,下午去觀光,大概七三比例。除左另join tour 外,係無上天下海人在野玩法。
除左接你機或特別溝通確認下,正常活動時間係下午1點到凌晨6點(我係預你玩天光)

睇到呢度,有d人會覺得溝女洗撚人幫,去旅行洗9人帶,無錯,你係岩既你可以按上一頁,或者睇落去,點解你唔去各大旅行社吊9佢地帶人旅行,點解你唔去各交友網站,婚介吊佢地,但吊9我?

另外有人話出post揾生意可恥,我一路蝕緊錢燒錢追夢,我唔當係生意,收費自問好撚公道。遠低於我係香港既收入。如果你都係想吊,點解唔吊買賣post ?

講多無謂

Q&A

1. 點溝通:英文
2. 包唔包生仔:唔包
3. 帶幾錢: 睇你點洗,10日帶1500美金鬆d加信用卡,用剩無人搶你
4. 酒店幾錢: 200到50000都有
5. 交通: uber平過香港
6. 點識女:酒吧,公園,夠疆就邊度都得
7. On9仔話送花就成功:信就on9
8. 簽證: 特區護照14日免簽證
9. 機票幾錢:去問skyscanner
10. 唔住酒店有咩揀: Airbnb ,訓街
11. 收費表係港幣:美金呀吊你
12. 有無得”相睇””相親”: 無,要”相睇”就揾第二間
13. 有無相睇唔呃人: 應該無
14. D女英文程度: 日本韓國咁
15. 有無女帶出黎:無
16. 你點幫我溝女:睇收費表
17. 咁即係點: 即係帶你去好多女既地方,再幫你,鼓勵你,吊9你,迫你去溝。
18. 溝唔到有無回水: 無
19. 點解你話咁多巴打成功,但我唔得: 你骨格精奇,我真係無能為力,好明顯無得救,接左你單係我失誤。比你拖低成功率。
20. 食飯幾錢:20蚊到600+
21. 烏克蘭有咩玩:google
22. 基輔係邊: google map
23. 點解你咁串:我對on9會燥底
24. 吊你咁既服務態度:我一日未收你錢,你唔係我老細。
25. 有無小姐介紹: 無,咁大個人上網揾,問的士佬,唔關我事。
26. 有無脫衣舞: 有,周圍都有
27. 做乜叫我買樽裝水: 唔想死就買。
28. 我想揾女朋友:咁你認真d努力d禮貌d,我接得你單就係信幫到你,但你唔好自暴自棄。
29. 咁撚串點解要幫襯你: 無人迫你幫襯。
30. 未諗到,遲d加

1同14
真係溝嚟盞搞
咁都畀你諗到
最fd 果d有話佢地知我帶tour ,對佢地無影響,當交朋友,你又唔會同佢爭女,佢哋無所謂。

女既我唔會直接介紹,有緣係吧係街撞到咪傾下計,成個烏克蘭咁大,女咁多,都唔洗同我爭女啦。

同埋你估真係咁happy 咁多巴打揾我咩,一個月咪2.3個。有d月份係零。
溝唔到港女,唯有去遠d
講真,你幾撚樣衰下
好撚似D變態一見鬼妹就逼鳩人合照咁 好撚肉鳩酸
我靚仔就係香港溝港女啦,樣衰無得揀,去邊揾老婆有得揀。

個個笑容滿面,識嫁喎咁都變態?

你好呢味?比變態佬搞會笑?

你又試下逼9人合照,睇下有無人吊9你
Push
以你經驗,烏克蘭女對中國/香港仔嘅普遍睇法/印象係點?
呢邊無乜種族歧視,基本d人唔會理你咩人種,啱玩啱吹就得,深入d就睇你人品,有朋友介紹話你好人你就好人,話你壞人就無人同你玩。

當然有部分人唔鐘意亞洲人,但亦都有人好鐘意亞洲人,講命水。
呢餐飯要幾錢港紙? 係咪算高級餐廳?
呢餐飯要幾錢港紙? 係咪算高級餐廳?
呢餐食左2百幾hkd,本來個早餐只係60蚊左右一個人,但又甜品又花菜又可樂加tips
算係高高級,未係最高級。

Push
癡線哩個靚到咁

無返咁上下條件都溝唔到啦
有運就乜都得
好撚葡萄 支持巴打你改善華人基因💪💪💪
多謝支持先
祝大家除夕夜溝到女
對條jj有無要求
如果jj唔合格,咪揾個仔仔囉
Happy New Year 2019, liloc go get laid during the countdown party. Don't go home empty handed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞