多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
病左5日on99
終於有心機出去行下,然後返屋企等送水。
好彩烏克蘭有間送貨超市,20蚊hkd ,40kg ,送到入屋
浦一浦頭,未死
打算留到幾時?
留名睇女女
Fb 有幾個台灣group 爆緊婚介大鍋
有興趣可以上fb seach 烏克蘭

真係精彩過tvb d劇
6月返香港續visa
大感冒左一星期
比妹妹禁室培慾左4日
今星期又重出江湖去浦啦!

不過應該星期四先去飲
到時貼相
幫手推下post 巴打玩得開心d
伊斯坦堡加拉塔,傳說中如果男女都係第一次上去,就會結婚,問過2個土耳奇妹都唔敢上,話好撚靈,細個有fd唔信上左去,而家一家4口,另一個就係條女去讀書有排唔返黎,條仔叫佢上,點知國都未出結左婚
巴打做左勇者未?
未,聽完之後信信地,玩唔過,除非揾到個極品一齊上
巴打玩左咁耐 有審美疲勞未 會不會有種依家拖住個件幾正 但之後識個d仲正 有想不停換畫既衝動
呢個問題一直存在,唔知係未玩夠,定男人死穴,總之就得一想二,得三想四。最仆街係有個80分又想去揾個90分,比你溝到個90分,你又覺得原來得82分,人地d女永遠好似正d咁。不過近排有個妹,小小天然呆,心地又好,又肯煮飯,2個半鐘後到,住72小時。可能會認真一齊
我估應該係未玩夠 始終到左手就會無咁珍惜巴打最長同一條烏克蘭一齊左幾耐? 仲有我想問下烏黑蘭妹係會date一段時間先in a relationship 定上左床就當in a relationship??
一dd人,咩都有,有人訓定都係fd

阿妹拎左我對筷子做發簪
夠膽就咁行出街
有行出街,無人會理,呢邊d人接受能力好高,早2日見到個仿暴走族潮佬,但係件衫似藏文,都真係勁撚型。
正Post留名~
去左間google map都無既bar
開左就一年,老闆娘同工作人員都好nice
幫佢宣傳下,叫morok

相遲d補,今日3gb data用完,慢到high
正面相呢
搵唔到,求link

第一個我開既
第二個食花生
第三個花生劇中人
第4個我開但無用緊
5不明
6大陸野
想問樓豬2樣野
1。 西邊d烏克蘭人點睇東邊打仗,我見西邊d人好似仲係晚晚夜夜笙歌咁,所以覺得好好奇
2。 去到烏克蘭識女都係落bar飲野,咁有冇唔好酒,唔落得bar既巴打黎搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞