多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
我就係堅持唔撈偏,總有一日大家會信,就算做返婚姻介紹,都唔會呃人。佢咁殺雞取卵唔得嫁,遲早出事。
扯皮條 做埋啲雞仔媒人 港男呢啲垃圾港女都唔埋單啦仲想外銷
臭鳩
唔好咁話自己啦,傻豬黎既。
向好果面諗,條鳩又臭,人又無自信。
但只要一日未撚死,個人即使幾仆街,都仲有希望嫁,加油呀。
摩西!
仲有呀,唔知咩係扯皮條就google下啦,第一頁第一個留言就話左我唔係啦。

3月17 係聖Patrick 日https://g.co/kgs/w5n8sV
周圍d club 都爆滿人,因為同阿妹(唔係上圖)
食飯吹水,成12點先落bar,個個都話今日好多女,話我咁遲先到。
所以有時候真係不能為一棵樹放棄整片森林。
你阿妹有無阻你溝其他女先
自己都避忌下,等佢去食煙,去廁所咪抄下其他人牌,然後網上進攻。尋日有個妹好得意好正,不過男仔fd話佢應該唔夠秤,然後機會唔等人,叮一聲走左。

所以真係見到合眼緣就好打下招呼,機會轉眼即逝。咁當然係雙向既,你鐘意人,人未必鐘意你。
但唔試就一定無希望。
真係誘惑太多 烏妹偷食得勁唔勁?
巴打你偷食左未
偷食唔關國籍事既,睇個人本身既姐,但仆街位係就算黑人白人黃人,你係睇唔出條女/條仔會唔會偷食。不過我自己覺得,結左婚唔偷食就得,結婚前吹你唔脹。
請教下 巴打抄牌通常用咩開場白?
同埋烏妹易比電話人?
你有呢啲觀念真係唔好駁人話你臭鳩
睇嚟你d思想仲係石器時代
佢可能帶綠帽帶9到傻左,由佢啦。
從來唔拎電話,除非你好撚有信心月電話傾到佢出黎,拎fb ig vk viber tg都好過電話。

開場白都係自我介紹加真誠笑容,握個手。
跟著講乜就係執生。
巴打成功率大概幾高? 我面皮薄驚比人reject
拎ig , 7-8成拎到,然後有7-8成人會同你講野,有d比左你未必follow你或者唔應你
去左買意粉,順便買d芝士星期5晚同阿妹玩芝士火鍋,支乜9kitsch成 3xx hkd ,後尾買左支幾十蚊頂著先,希望個味似啦。其實係烏克蘭有錢,隨左海鮮之外真係大部野都買到,見d中高產朋友生活真係好爽,去下旅行,行下山,bbq食下好野飲下酒,香港d中產月入10萬都無咁嘆
成壇野你出唒錢? 好似好豐富咁
Btw你啊妹做咩維生?

放相push
我係你就會考慮搵大陸/台灣客啦,起碼有機會賺返啲錢分維持到喺烏克蘭嘅生活先
咪撚叫樓主幫手植入蝗種啦屌
話左餓死都唔會幫大陸人揾老婆/女朋友,台灣人有諗過,但真係溝通唔到,個個以為自己里安納度或者同我講台灣係地球既未來
台灣人有時又真係有種莫名其妙嘅自大

即係去外國旅行之後會話台灣都有/台灣某某地方風景仲靚,但明明台灣風景其實真係一般咗d
真係咁,有個同我講 :我宜蘭有房子,一定升值,現在做民宿,我48歲,條件優越,女生一定會喜歡我。

然後佢要揾18歲做老婆,我就問佢仲有咩優點吸引小妹妹,佢話台灣係最美麗既國家,香港回歸無前途,一路up ,之後block 9左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞